Svensk sjuksköterska i NorgeSvensk sjuksköterska i Norge

Hur ofta jobbar du helg?

...och hur ofta önskar du att jobba helg? Jag sitter nu hemma i soffan och laddar inför jobb en fredagskväll. Alltid så sitter man och ojar sig över dessa helgvakter trots att det oftast är helt okej... Läs mer...
2011-03-25   5 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

Den enkla motionären med tjockisskräck.

idag har jag en plan att gå till jobbet, jag hoppas jag inte viker mig och hoppar på bussen. I veckan kom ju trots allt våren i mina ögon. Man borde njuta massor och dessutom ta tillfälle till... Läs mer...
2011-03-22   2 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

Sjuksköterska med studenter

På min avdelning där jag arbetar står jag som ansvarig för studenter. Vi har ett upplägg som kallas för studenttett post vilket betyder att det är 6-8 studenter som är på avdelningen samtidigt. De går... Läs mer...
2011-03-10   0 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

I VM-tiden vill inga norrmän jobba

Igår var det sista stora dagen av skid-VM i Oslo. Det märktes på byn då det kryllade av folk med olika nationaliteter och inte minst alla tusen och åter tusen norrmän som sprang runt med flaggor och... Läs mer...
2011-03-07   2 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

Det här med lön i Norge

Alla som pratar om jobb i Oslo, pratar om lön. Pengar, pengar, pengar. Det är därför vi är många tio tusen svenska i Oslo, pengar, pengar, pengar. För min del handlar det inte bara om pengar. JAG HAR... Läs mer...
2011-02-24   9 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

Hospitaliserad

Just nu ligger jag i soffan och inväntar en kvällsvakt på sjukhuset. Slogs av att jag lite lätt glömt bort denna bloggen och att det kanske var dumt av mig. Jag gör ett försök att göra om och att göra... Läs mer...
2011-02-22   2 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

LÖNINGSDAG!!!

I mitt fall får jag min lön den 15.e varje månad. Idag blir det extra firande då hela Norges befolkning enbart behöver betala halv skatt i december månad. Det betyder att det blir massa massa mer... Läs mer...
2010-12-15   3 Kommentarer
Svensk sjuksköterska i Norge

Ny på sidan

Jag öppnar här med min nya blogg på Medrek. Vet inte riktigt varför jag ska driva ännu en blogg men nånstanns tänker jag att jag kanske tillföra något för de som intresserar sig för sjuksköterskeyrket... Läs mer...
2010-12-14   4 KommentarerDela med dig av "Svensk sjuksköterska i Norge" till dina vänner:

Svensk sjuksköterska i Norge

Jag arbetar som sjuksköterska på ett sjukhus i Oslo. Jag har valt att inte arbeta inom bemanning utan har en tjänst på en fast avdelning där jag arbetar som enda svenska. På fritiden umgås jag till... Läs mer
Jag arbetar som sjuksköterska på ett sjukhus i Oslo. Jag har valt att inte arbeta inom bemanning utan har en tjänst på en fast avdelning där jag arbetar som enda svenska. På fritiden umgås jag till stor del med min svenske sambo som jag mötte här i Norge för ca 2 år sedan...
Namn: Linda
Stad: Oslo
Yrke: Sjuksköterska
Arbetsplats: Gastrokirurgisk avdelning, Sjukhus
 Följ bloggaren via RSS

Landskrona kommunVårdlänken Bemanning & RekryteringPrime ABTiohundraLandskrona kommun