"Strömstads kommun är en Sveriges mest expansiva kommun med höga födelsetal, stor inflyttning och ett växande näringsliv."


Strömstads kommun är en Sveriges mest expansiva kommun med höga födelsetal, stor inflyttning och ett växande näringsliv. Utifrån en stark framtidstro och gemensam vision arbetar vi tillsammans för att utveckla vår verksamhet.

Vi välkomnar drivande engagerade medarbetare med siktet inställt mot målet.

Strömstads kommun har med sitt unika läge vid havet och inlandet, sedan många år lockat besökare och bosättare. Strömstad har en lång tradition av fiske, stenbrytning och kurortslivet. I norr gränsar vi mot Norge, en region som starkt bidrar till kommunens tillväxt.


Äldre
Förutsättningarna att klara sig själv förändras när du blir äldre. I Strömstad vill vi ge dig förutsättningar till ett fortsatt meningsfullt och självständigt liv. Du ska kunna bo kvar i ditt eget hem och egna miljö så länge du önskar, ibland med stöd i hemmet. När det inte längre fungerar kan du ansöka om plats i lämpligt boende.

Äldreomsorgen ger service till äldre personer och personer med funktionsnedsättning som bor och vistas i kommunen och som är i behov av hjälp och stöd.Familj, barn och unga
Här finns information om olika stödinsatser och förebyggande arbete för barn, ungdomar och familjer. Du som är ung och vill prata med en vuxen hittar tips på bra kontakter.

Strömstads kommun erbjuder råd, stöd och hjälp till familjer i olika livssituationer. Stödet utgår vanligtvis från kommunens individ- och familjeomsorg och familjecentralen/Resurscentrum. Här kan du som är förälder få hjälp och stöd att utveckla relationen med ditt barn från tidig ålder. Genom vår öppna verksamhet får du möjlighet att utbyta erfarenheter med andra föräldrar.


Kontaktinformation

Strömstads Kommun
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00
kommun@stromstad.se
Nyckelord: Läkare, Sjuksköterska
Dela med dig av "Strömstads kommun" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Inga annonser funna

Kontaktinformation

Strömstads Kommun
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00
kommun@stromstad.se
TiohundraPrime ABLandskrona kommunVårdlänken Bemanning & RekryteringLandskrona kommun