Profilannonser för läkare, chefsbefattningar, sjuksköterskor, tandläkare

Pricksäker rekrytering av personal

För de allra flesta företag är medarbetarna och den kompetens de besitter den allra viktigaste resursen. Rätt person på rätt plats ger de ekonomiska förutsättningar och konkurrensfördelar som krävs för att vara branschledande, och det är just det som är styrkan hos Medrek - norra Europas mest använda jobbportal inom vård, tandvård, hälsa och läkemedelsindustrin.

Pricksäker rekrytering hos Medrek

Hos oss når du exakt rätt kandidater

Vi har mer än 290 olika yrkeskategorier och specialiteter vilket innebär att din annonsering når ut till exakt rätt målgrupp, med den kompetens du eftersöker.

I nuläget har vi över 80 000 personer som bevakar jobb via Medrek. Allt ifrån läkare, sjuksköterskor, tandläkare till annan vårdpersonal och personal inom life science.

Rekrytering av läkare, sjuksköterska, tandläkare och vårdpersonal

Er annons mailas direkt till er målgrupp

Vi publicerar er annons och mailar ut den till er specifika målgrupp. Annonsen ligger sedan sökbar på Medrek i upp till 30 dagar.

Utöver den vanliga platsannonsen kan vi ta fram en snyggt utformad profilannons åt er. Profilannonsen mailas också till er målgrupp, vilket ger er dubbel exponering och lockar ännu fler kandidater att söka tjänsten. Profilannonsen bidrar även till en ökad kännedom om ert företag. Utformningen anpassas helt efter er företagsprofil. Mer om profilannonser »

Annonsen publiceras även hos våra partners

Förutom exponering mot Medreks besökare och utskick till er exakta målgrupp publiceras er annons även på Medreks partnersajter, vilket ger maximal exponering och gör att ni snabbt når ut till en stor mängd attraktiva arbetssökanden.

Alla ansökningar samlas på Medrek

Alla intresserade kandidater leds in till er annons på Medrek vilket ger er bästa möjliga överblick över rekryteringen. Vi levererar kostnadsfritt statistik över hur många som läst annonsen, ansökt om tjänsten, tipsat en vän och hur många som klickat sig vidare till er webbplats. Ni kan med andra ord mycket enkelt mäta utfallet av er annonsering.


Möjligheter till ännu större exponering

Banner

Med en banner får ni extra skjuts på trafiken till er jobbannons samtidigt som ert företagsnamn exponeras ut mot besökarna på Medrek.

Presentation på förstasidan

En presentation på förstasidan ger er möjlighet att effektivt profilera både er som företag och era lediga tjänster mot Medreks besökare.

CV-sökning med precision

Du kan själv hitta rätt kandidat! Vi har över 9 000 registrerade CV:n uppdelade på 290 yrkeskategorier. Vill du veta mer, maila cvsok [at] medrek.se

Arbetsgivarpresentation

Syftar till att marknadsföra er som arbetsgivare för att på lång sikt attrahera nya medarbetare. Presentationen länkas samman med platsannonserna för att kandidater ska kunna läsa mer om er.

Obegränsad annonsering

Detta innebär att vi varje dag automatiskt hämtar alla era jobbannonser från er webbplats och publicerar dessa på Medrek. Detta ger lägsta pris per annons.

Samarbetsavtal

Medrek har en stor mängd kunder som valt att teckna avtal för optimal exponering och resultat av sitt rekryterings- och profileringsarbete. Vi tar fram en unik offert efter just ert behov.

Rekryteringsmässor

Medrek arrangerar några gånger per år riktade jobbmässor i Sverige och övriga Skandinavien. Mässorna ger arbetsgivare en unik möjlighet att rekrytera framför allt sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor. Kontakta oss för mer information om när nästa jobbmässa arrangeras. Mer om Medreks jobbmässor »
Dela med dig av "Rekrytering av läkare, sjuksköterskor, tandläkare, farmaceuter samt övrig personal inom vården" till dina vänner:
Kontakta oss


Mardan Navazade
Account Manager
Tel: +46 708 112 056
E-post: mardan [at] medrek.seReferenser


Efter att ha anlitat Medrek för en snabb åtkomst till den målgrupp av kandidater jag är ute efter, ser jag att - förutom att jag fått ett större antal sökanden - att fler än vad som är vanligt har specialistutbildning.
Titti Sandkvist, Enhetschef hemsjukvården, Göteborgs stad, SDF Högsbo

Samarbetet med Medrek är effektivt och tydligt. Medrek bidrar på ett mycket tydligt sätt till vårt mål om att tillhandahålla vårdpersonal till ett stort antal kunder över hela landet. Vi får snabb och professionell service som vi och våra uppdragsgivare värdesätter högt.
Camilla Andersson, Bemanningsansvarig, Prime Bemanning och Rekrytering

 Visa fler referenser