Överfulla Stockholmssjukhus ger besökrekord i Södertälje

Skriven av Medrek Rekrytering AB den 2015-08-06

Fulla akutmottagningar i Stockholm gör att allt fler Stockholmare söker vård i Södertälje istället. Nu byggs sjukhuset om för att klara det alltmer ökande besöksantalet och den höga pressen på akutmottagningen.

I juni i år hade Södertälje sjukhus 4,6 procents överbeläggning i. Södertälje ligger nu på nästan samma siffra som Karolinska - 4,8 procents överbeläggning. Den ökade trafiken till sjukhuset beror också på de ambulanser med mindre akuta sjukdomsfall i delar av Botkyrka som styrs till Södertälje för att avlasta akuten på Huddinge.

Förra veckan hade akuten på Södertälje sjukhus besöksrekord.
- Akuten hade då 137 besökare, vilket är det högsta antalet någonsin, säger Michael Gårdebäck, chefläkare vid Södertälje sjukhus, till Dagens Nyheter.

Under sommaren byggs sjukhuset ut för att klara av fler besökare och redan till hösten öppnar ett tjugotal nya vårdplatser.

Medrek Rekrytering AB
Skribent
 info@medrek.se      Fler nyheter av Medrek Rekrytering AB


Dela med dig av "Överfulla Stockholmssjukhus ger besökrekord i Södertälje - Karriärnyheter" till dina vänner:


Kommentarer
Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 2%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 1 000,00 till valfri lånebelopp. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen, behandla lånevillkoren och hur lånet överförs till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.
Elijah roland (2018-01-04 13:43:39)
Hallå Behöver du ett företagslån eller ett lån för att betala dina räkningar snabbt? om ja kontakta oss via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570 Tack Herr kellie wilson
OCEANICFINANCE (2017-12-26 08:21:21)
Hallå Behöver du ett företagslån eller ett lån för att betala dina räkningar snabbt? om ja kontakta oss via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570 Tack Herr kellie wilson
OCEANICFINANCE (2017-12-26 07:42:59)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är markerade med *

*
*Fler nyheter

Mobila sjukvårdsteam ska ge bättre och billigare vård

Politikerna i Hälso- och sjukvådsnämnden menar att hembesök från läkare och sjuksköterskor kan leda till färre sjukhusvård och minskade utgifter för sjukvården. På Gotland provar man nu mobila sjukvårdsteam.
Läs mer

Förtroende för läkaren ökar chansen för tillfriskning

Nya undersökningar visar att patienter som tycker om sin läkare har större chans att bli frisk snabbare.
Läs mer

Löneökning för sjuksköterskor i Östergötland

Region Östergötland satsar 80 miljoner kronor på höjda löner för sjuksköterskor.
Läs mer

"Tio timmars nattarbete borde räknas som fjorton timmar"

Vårdförbundet har skickat ut yrkanden till landsting, regioner och kommuner. Där ställs kravet att 10 timmars nattarbete inom borde räknas som 14 timmars arbete.
Läs mer

Alla vinner på minskad arbetstid på intensivvårdsavdelningen i Halland

Den förkortade arbetstiden för nattarbetande sjuksköterskor har blivit succé. På intensivvårdsavdelningen i Halland har man inga rekryteringssvårigheter längre.
Läs mer

Få nyheterna till din e-postKarriärnyheter
Våra bloggare på Medrek
Nyheter via MyNewsdesk
Prime AB