Vårdpersonal letar efter nya arbetsplatser

Skriven av Medrek Rekrytering AB den 2012-09-07 kl 14:14:55

Under augusti månad frågade vi Medrek.se:s besökare om de kommer söka nytt jobb i höst. 76 procent av de som deltog i undersökningen svarade att de kommer söka nytt jobb under höst.

Debatten om löner och arbetsmiljön fortsätter. Därför är det inte konstigt att många inom vården väljer att söka nya jobb med bättre förutsättningar. 76 procent svarade under augusti månad att de tänker söka andra tjänster.

290 personer svarade att de tänker söka jobb, 93 personer svarade att de inte tänker.
Totalt var det 383 personer som deltog i undersökningen.


Medrek Rekrytering AB
Skribent
 info@medrek.se      Fler nyheter av Medrek Rekrytering AB


Dela med dig av "Vårdpersonal letar efter nya arbetsplatser - Karriärnyheter" till dina vänner:


Kommentarer
Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570
oceanicfinance (2018-02-28 06:57:38)
Ansök om ett snabbt och bekvämt lån för att betala av räkningar och att starta en ny finansiering dina projekt till en billigaste ränta på 2%. Kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebelopp som behövs eftersom vårt lägsta lånbjudande är 1 000,00 till valfri lånebelopp. Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få det här lånet, kontakta mig för mer information om låneprocessen, behandla lånevillkoren och hur lånet överförs till dig. Jag behöver ditt brådskande svar om du är intresserad.
Elijah roland (2018-01-04 13:43:57)
Hallå Behöver du ett företagslån eller ett lån för att betala dina räkningar snabbt? om ja kontakta oss via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller +1(267)725-7570 Tack Herr kellie wilson
OCEANICFINANCE (2017-12-26 07:45:58)
lån erbjudande mellan allvarliga seriösa och pålitliga paris Valet mellan 5000 EURO och 500 000 EURO. God morgon herre och fru Du är inlagd, bankförbud och du har inte förmån för banker eller du har bättre ett projekt och behöver finansiering, ett dåligt kreditkort eller pengar behöver att betala räkningar, hyra, fond att investera i affärer. Erbjudandet gäller från 5 000 € till 950 000 € med 3% ränta. Om du behöver pengar lån var god kontakta mig för mer information på mina gynnsamma villkor. Med mitt lån har du lösningen på dina ekonomiska problem och en välforskad garanti kontakta mig på posten: alexandpereiraribeiro@gmail.com
alexandpereiraribeiro (2017-10-18 20:48:29)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är markerade med *

*
*Fler nyheter

Mobila sjukvårdsteam ska ge bättre och billigare vård

Politikerna i Hälso- och sjukvådsnämnden menar att hembesök från läkare och sjuksköterskor kan leda till färre sjukhusvård och minskade utgifter för sjukvården. På Gotland provar man nu mobila sjukvårdsteam.
Läs mer

Förtroende för läkaren ökar chansen för tillfriskning

Nya undersökningar visar att patienter som tycker om sin läkare har större chans att bli frisk snabbare.
Läs mer

Löneökning för sjuksköterskor i Östergötland

Region Östergötland satsar 80 miljoner kronor på höjda löner för sjuksköterskor.
Läs mer

"Tio timmars nattarbete borde räknas som fjorton timmar"

Vårdförbundet har skickat ut yrkanden till landsting, regioner och kommuner. Där ställs kravet att 10 timmars nattarbete inom borde räknas som 14 timmars arbete.
Läs mer

Alla vinner på minskad arbetstid på intensivvårdsavdelningen i Halland

Den förkortade arbetstiden för nattarbetande sjuksköterskor har blivit succé. På intensivvårdsavdelningen i Halland har man inga rekryteringssvårigheter längre.
Läs mer

Få nyheterna till din e-postKarriärnyheter
Våra bloggare på Medrek
Nyheter via MyNewsdesk
Prime AB