Halmstads kommun jobb Arbetskonsulent till daglig verksamhet

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsuppgifter
Vi söker en arbetskonsulent till daglig verksamhet.

Syftet med daglig verksamhet är att ge personer med utvecklingsstörning, autism eller personer med förvärvad hjärnskada en menigsfull sysselsättning som bidrar till personens utveckling och främjar delaktighet i samhället.

Som arbetskonsulent arbetar du med kartläggning, placering och uppföljning av deltagare som har rätt till daglig verksamhet enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). I samverkan med andra aktörer ska du hitta lämplig sysselsättning för deltagarna.

Du ska självständigt genomföra individuell kartläggning av personer som tillhör personkretsen i syfte att skapa en meningsfull sysselsättning som är individuellt anpassad efter varje deltagares behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en treårig högskoleutbildning, gärna som arbetsterapeut eller studie- och yrkesvägledare.

Som person är du engagerad och har god initiativförmåga. Arbetet kräver att du är utåtriktad, flexibel och positiv. Du ska kunna arbeta i grupp såväl som enskilt.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde 2018-05-01
Avslutning:

Kontaktpersoner
Namn: Kerstin Andersson, Verksamhetschef
Telefon: 070-218 23 80

Fackliga kontaktpersoner
Namn: Ingrid Gunnarsson, SSR
Telefon: 035-139756

Namn: Ewa Gunnarsson, Vision
Telefon: 070-890 71 75

Ansökan
Referensnummer: A736877
Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Om arbetsplatsen
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-12-06

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Arbetsterapeut

Dela med dig av "Arbetskonsulent till daglig verksamhet, Halmstads kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 1 lediga jobb fördelat på 1 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Stödassistent - Daglig verksamhet, Halmstads kommun

Arbetsuppgifter Som stödassistent i daglig verksamhet (DV) stöttar och coachar du vuxna personer med funktionsvarianter såsom utvecklingsstörning, förvärvad...
2018-03-07
Vårdlänken Bemanning & RekryteringLandskrona kommunTiohundraLandskrona kommunPrime AB