AniCura jobb Bagarmossen söker djurvårdare - natt

Observera att sista ansökningsdag har passerat

På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Djursjukhusets akutmottagning är öppet dygnet runt, årets alla dagar. På djursjukhuset arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

BESKRIVNING AV TJÄNST
Vi förstärker vår verksamhet nattetid och söker därmed en erfaren djurvårdare. På natten arbetar ett team bestående av veterinär, leg. djursjukskötare och djurvårdare. Arbetsuppgifterna är telefonrådgivning, triagering av våra akutpatienter samt monitorering, omvårdnad och behandling av våra inneliggande patienter både på vårdavdelning och på IVA. Vid behov utförs även operationer nattetid. Detta innebär att du ska kunna arbeta självständigt, ha många bollar i luften, kunna prioritera, vara serviceinriktad och alltid arbeta för djurens bästa.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som djurvårdare och som vill arbeta natt. Det är meriterande om du har erfarenhet av akut- och intensivvård. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, vilja att ständigt utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt regiondjursjukhus med en stor bredd av vårdtjänster och intressanta fall. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

KONTAKT
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Erika Kalmér på 08-505 303 41. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du till: bagarmossen.jobb@anicura.se. Sista ansökningsdag är den 22 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-01-02

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Djursjukvårdare

Dela med dig av "Bagarmossen söker djurvårdare - natt, AniCura" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
TiohundraVårdlänken Bemanning & RekryteringPrime AB