AniCura jobb Bagarmossen söker sommarvikarier

Observera att sista ansökningsdag har passerat

På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Djursjukhusets akutmottagning är öppet dygnet runt, årets alla dagar. Hos oss arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer, legitimerade djursjuksköterskor och djurvårdare med unik kompetens inom flera områden. Bagarmossen ingår i AniCura - en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

BESKRIVNING AV TJÄNST
Nu påbörjar vi rekryteringen av sommarpersonal till vårt regiondjursjukhus. Är du intresserad av vad ett stort, dygnet-runt-öppet djursjukhus med flera specialister kan erbjuda? Vårt regiondjursjukhus är platsen för dig som är nyfiken och vill lära dig mer om djursjukvård. Vi har många duktiga medarbetare som gärna delar med sig av sina kunskaper. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta juni till augusti och som har möjlighet att påbörja din inskolning redan under våren.

Följande positioner ska tillsättas:
Tf veterinärer
Tf djursjuksköterskor - vård, poliklinik, akut/IVA
Djurvårdare - vård, poliklinik, akut/IVA, operation
Biomedicinsk analytiker (student)
Receptionister

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som redan är veterinär, legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare med D9. Vi söker också studenter som läser till veterinär, djursjukskötare eller BMA. Har du erfarenhet av att arbeta på en smådjursklinik eller djursjukhus är det meriterande. Som person har du ett genuint intresse för djursjukvård för smådjur samt för att hålla en hög servicegrad mot patienter och djurägare. Du är en problemlösare med gott humör som har lätt att samarbeta med andra och gillar ett högt tempo.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete på ett trivsamt, omtyckt och genuint regiondjursjukhus med en stor bredd av vårdtjänster, intressanta fall och möjlighet till vidareutveckling. Här arbetar ett stort antal kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vill du ha ett utvecklande sommarjobb? Då ska du söka till oss!

KONTAKT
Har du frågor kring våra sommarvikariat är du välkommen att kontakta HR-chef Erika Kalmér på 070-555 15 21. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Märk din ansökan "sommarvikariat". Sista ansökningsdag den 10 december 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-11-17

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Biomedicinsk analytiker, Biomedicinska analytiker, Djursjukvårdare, Life Science, Veterinär

Dela med dig av "Bagarmossen söker sommarvikarier, AniCura" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Vårdlänken Bemanning & RekryteringTiohundraLandskrona kommunLandskrona kommunPrime AB