Apoteket AB jobb Farmacevtisk Rådgivare

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Apoteket är Sveriges största apotekskedja och ett av Sveriges populäraste varumärken. Vår historia - och vår långa erfarenhet av samarbete med vården - ger oss ett unikt förtroendekapital. Vilket gör det lättare för oss att förnya apotekserbjudandet, med ett sortiment i ständig utveckling och nya tjänster som Apotekets Hälsokoll. Vi vill vara ett föredöme för andra apotek! Därför letar vi ständigt efter nyfikna talanger som vill arbeta med hälsa, farmaci, ledarskap eller driva eget företag. Talanger som kan bidra med att utveckla våra ca 340 apotek över hela landet.

Apoteket AB Konsument

Farmacevtisk Rådgivare

Kort beskrivning
Apoteket Gasellen Hägersten (Axelsberg) söker

Ort
Gasellen Hägersten

Sista ansökningsdatum
2011-01-31

Anställningsform
Heltid, Tillsvidareanställning

Information om befattning
Information och befattning
Apoteket Gasellen ligger i Axelsberg. Öppettiderna är vardagar 9-19 och lördagar 10-14.
Vi är ett team på 4 anställda och söker dig som är legitimerad receptarie, gärna med några års erfarenhet av arbete på apotek.
Tjänsten är heltid/deltid. Tillsvidareanställnig

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är leg Receptarie och som vill arbeta med försäljning och rådgivning till recept- och egenvårdskunder. Som person vill vi att du är glad, positiv och självständig med god samarbetsförmåga. Du har ett brinnande intresse för försäljning och rådgivning och för att ge god service till våra kunder på apoteket. Du sätter kunden i fokus och inspireras av att ta reda på och förstå kundens behov. Hos oss får du möjlighet till ett jobb nära kunden och där behovet av din insats är stor.

Kompetenskrav
Du är legitimerad receptarie med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du har ett genuint kundfokus och ser som din främsta uppgift att ge  professionell rådgivning och service till kunderna. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. 

Personliga egenskaper 
Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera med våra kunder och medarbetare och vill vara en del av helheten. Det är viktigt att du brinner för att arbeta med kunder och hälsa och ser försäljning som en naturlig del av ditt arbete. Du är flexibel och jobbar effektivt efter kundströmmar och behov i verksamheten. Du är en del i teamet och har en aktiv del i vårt goda samarbete.

Kontaktperson
Ytterligare information om befattningen lämnas av Apotekschef Ursula Loohufvud, telefon 0104476256, 0104478233

Facklig information
Fackliga företrädare är Anne-lie Andreasson, Sveriges Farmacevtförbund, tfn 0104476256och Helene Berglöf, Farmaciförbundet, tfn 0104476256

Välkommen med din ansökan!
Observera att intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
 
Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2011-01-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Apotek, Farmaceut, Life Science

Dela med dig av "Farmacevtisk Rådgivare, Apoteket AB" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Prime AB