AB Solom jobb Gillbogården söker sjuksköterska

Observera att sista ansökningsdag har passerat

AB SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom vård och omsorg. Vi har ett brett utbud av tjänster och arbetar med såväl barn och ungdomar som vuxna. Vi är inte vinstdrivande utan hos oss används allt överskott för att utveckla och förbättra verksamheten. Vår strävan är att göra våra kunder mer än nöjda - en utmaning som kräver engagerade och professionella medarbetare. Läs mer om oss på www.solom.se

Gillbogården som ligger centralt beläget i Rotebro och är ett litet boende med 26 lägenheter för äldre med behov av omvårdnad.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska på ett äldreboende har du det övergripande medicinska ansvaret upp till sjuksköterskenivå och du arbetar i team tillsammans med övrig personal. I ditt arbete är utgångspunkten att ge en god och säker vård där den boendes egna resurser stärks och tillvaratas. Du ansvarar för planering och genomförande av hälso-och sjukvårdsuppgifter, kontakter med läkare och handledning och stöd till omsorgspersonal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Leg. sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller vidareutbildning inom geriatrik.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter personliga egenskaper som förmågan att arbeta självständigt, flexibilitet och god organisationsförmåga. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta då din roll innebär samverkan med andra yrkesgrupper. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har datavana då all dokumentation sker på dator. Vi använder Safe Doc i det dagliga arbetet och Senior Alert som ett verktyg i det förebyggande arbetet.

Vi erbjuder
AB SOLOM erbjuder en arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, närvarande ledare samt utvecklingsmöjligheter för alla. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, Ticket Rikskortet (subventionerad lunch) och tillgång till motionspass och gym.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-12-30. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande.
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Shahla Sahelman, verksamhetschef, tfn 08-128 243 51 eller mail shahla.sahelman@solom.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-11-14

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Akutsjuksköterska, Anestesisjuksköterska, Diabetessjuksköterska, Forskningssjuksköterska, Företagssköterska, Hematologisjuksköterska, Infektionssjuksköterska, Internmedicinsjuksköterska, Kommunsjuksköterska, Lediga vikariat, Medicinsjuksköterska, Medicinskt ansvarig sjuksköterska, Neurologisjuksköterska, Onkologisjuksköterska, Plastikkirurgisjuksköterska, Sjuksköterska

Dela med dig av "Gillbogården söker sjuksköterska, AB Solom" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
lediga jobb - bevakning

Bevaka jobb

Få tips via epost när vi får in exakt de jobb du vill ha

lägg in cv - bli headhuntad

Lägg in CV

Registrera dig och bli hittad av din nästa arbetsgivare
Liknande tjänster
Sjuksköterskenyheter
Vårdlänken Bemanning & RekryteringPrime ABTiohundraTiohundra