Medrek.se jobb Grundutbildad sjuksköterska till privat klinik inom avancerad andningsvård i Stockholm

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Vill du vara med och göra skillnad för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering? Vi söker grundutbildade sjuksköterskor med erfarenhet av akutsjukvård till REMEO, Sveriges första klinik för avancerad andningsvård och rehabilitering i en trygg och stödjande miljö.

Arbets- samt företagsbeskrivning
I Stockholm, Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen har AGA Gas/ Linde Healthcare nyligen startat en klinik i nyrenoverade vackra lokaler för patienter som kräver andningsstöd (respirator, non-invasiv ventilation, tracheostomiberoende patienter) och intensiv fysioterapeutisk rehabilitering. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande hemlik miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga för patienterna.

Kliniken bemannas dygnet runt av erfarna undersköterskor och sjuksköterskor, knappt hälften är specialister i anestesi och intensivvård. REMEO Stockholm är en av 30 kliniker som idag drivs av AGA Linde Healthcare internationellt. 200 REMEO-kliniker kommer att startas i de 100 länder som företaget är verksam i. Det är en helt ny typ av vård öppen för patienter från intensivvårdsavdelningar och vanliga vårdavdelningar. Med hjälp av kvalificerat andningsstöd och skräddarsydd rehabilitering börjar vägen tillbaka till livet för patienten redan första dagen.

REMEO kliniken i Stockholm har sedan starten 2012 skapat en vårdnivå som saknats för patienter som kräver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. REMEOs patienters positiva rehabilitering är vårt bästa argument för behovet av oss och vårt vårdkoncept. Kliniken i Sverige har den mest avancerade vården av REMEO-klinikerna i världen. Kliniken tar emot patienter nationellt och internationellt. Ett nära samarbete sker även med vår nyöppnade systerklinik i Danmark.

På REMEO hittar du engagerade medarbetare med hög kompetens inom olika yrkesområden (administrativ personal, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, läkare, medicintekniker samt paramedicinare).

Om du väljer att anta utmaningen erbjuds du:
REMEO erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där ni tillsammans gör skillnad för era patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivnings-planering skräddarsys efter varje patients individuella behov. REMEO tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Vi har fredagsfrukost på kliniken och ett varmt och öppet arbetsklimat.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet inom neurologi, lungmedicin, kardiologi, rehabilitering och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team. Du är engagerad, har hög samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare, Heltid eller deltid efter önskemål.
2 eller 3-Skiftarbete, helgarbete förekommer.

Kontaktpersoner
I denna rekrytering har Linde Healthcare/AGA Gas AB ingått samarbetsavtal med Medrek. Medrek kommer ansvara för de initiala intervjuerna samt referenstagning. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Felicia Sommensjö: Rekryteringsansvarig hos Medrek: 070 992 10 29 alt. felicia.sommensjo@onrec.se.

Ansökan
Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev samt legitimation.
Skicka din ansökan till under länken "Skicka ansökan" nedan. Vi kommer löpande ha intervjuer och har som ambition av tillsätta tjänsten under januarimånad. Vi tar hänsyn till uppsägningstider men ser att du som söker kan börja tjänsten under våren -17.

Övrigt
För att garantera en god rekrytering till vår kund kommer vi begära utdrag från polisens belastningsregister för de medarbetare Linde Healthcare/AGA Gas AB önskar anställa. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på https://polisen.se/Service/Blanketter/ eller på närmaste polisstation.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-04-21

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Akutsjuksköterska, Ambulanssjuksköterska, Anestesisjuksköterska, Barn- och ungdomssjuksköterska, Chefsjuksköterska, Chefstjänster, Demenssjuksköterska, Diabetessjuksköterska, Dialyssjuksköterska, Distriktssköterska, Forskningssjuksköterska, Företagssköterska, Geriatriksjuksköterska, Hematologisjuksköterska, Hygiensjuksköterska, Infektionssjuksköterska, Kriminalvård, Semestervikariat, Sjuksköterska

Dela med dig av "Grundutbildad sjuksköterska till privat klinik inom avancerad andningsvård i Stockholm, Medrek.se" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 1 lediga jobb fördelat på 1 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Behov av rekrytering & bemanning?, Medrek.se

Medrek.se startades år 2001 och finns i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien och är norra Europas ledande internetrekryteringsföretag inom vård och...
2017-01-18
Vårdlänken Bemanning & RekryteringPrime ABLandskrona kommunTiohundra