Adecco Sweden AB jobb Långt uppdrag som företagsläkare i Oskarshamn

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Adecco har möjlighet att erbjuda ett attraktivt uppdrag som företagsläkare på ett större företag. Du kommer att arbeta i Oskarshamn på mellan 50 och 100%, det väljer du själv. Teamet du kommer jobba med består av samspelta medarbetare med olika kompetenser som nu behöver kompletteras med dig och dina kunskaper.

Ni arbetar mer med frisk- än sjukvård på ett välmående och stabilt bolag som är mycket mån om sina anställda - där är du och ditt team en viktig del. Uppdraget sträcker sig från nu och framåt, välkommen med din intresseanmälan!

Kvalifikationer specialitet: Företagsläkare, allmänspecialist alt leg. läkare

Vad erbjuder vi? När du tar uppdrag genom Adecco Medical & Science kan du välja att vara anställd som konsult till oss eller, om du är egenföretagare, välja att arbeta som underleverantör. Adecco samarbetar med många olika kunder och kan därmed erbjuda dig som läkare många möjligheter till jobb med stor variation av företag och placering.

Om Företaget Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka!

Lön/ Förmåner Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner Mari Thysell, Mail: mari.thysell@adecco.se, tel. 073 684 71 50

- See more at: http://www.adecco.se/Jobb/langt-uppdrag-som-foretagslakare-halso-sjukvard?ID=48af3f15-7258-4638-8fea-3147bb492546#sthash.e66w3yQL.dpuf

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-02-06

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Företagshälsovård, Läkare

Dela med dig av "Långt uppdrag som företagsläkare i Oskarshamn, Adecco Sweden AB" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
TiohundraPrime AB