Region Kronoberg jobb Läser du en odontologisk utbildning och vill sommarjobba i Kronoberg?

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsbeskrivning
Folktandvården är en del av Region Kronoberg. Om vi får säga det själva så har vi Sverige viktigaste jobb.

Som arbetsgivare arbetar vi hårt för att våra medarbetare ska trivas på sitt arbete, och att de som arbetar hos oss får möjlighet att växa och utvecklas – både i sin profession och som människa.

Vår vision är Ett gott liv i ett livskraftigt län. För oss betyder det att de kronobergare som vi kommer i kontakt med hos oss ska få en gott omhändertagande och bemötande, men också att man som medarbetare ska ha ett gott liv med balans mellan arbete och privatliv.

Varje år tar vi emot cirka 20 studenter som sommarjobbar hos oss. Antingen läser du till tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att få arbeta på någon av våra kliniker eller avdelningar med assistans av tandläkare, hjälpa till med steril och andra vanligen förekommande arbetsuppgifter. Har du läst till och med termin 9 kan det finnas möjlighet att arbeta på tillfällig legitimation.

Att sommarjobba är ett bra sätt att se hur det är att jobba inom Folktandvården i Kronoberg. Du får möjlighet att se våra fina kliniker och träffa alla trevliga medarbetare som finns hos oss.
För oss är det också en fantastisk möjlighet att lära känna dig!

Kvalifikationer
Du läser antingen till tandläkare, tandhygienist eller till tandsköterska. Vid urvalet kommer vi att väga in om du har någon anknytning till Kronoberg sedan tidigare.

Du får gärna ange i din ansökan om du är intresserad av någon speciell klinik eller avdelning samt hur långt du har kommit i din utbildning.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Skriv gärna när du har önskemål om att arbeta i din ansökan.

11 dagar - 3 månader.

Ansökan
Ansök senast: 2017-02-28
Referensnummer: TVC 76/16

Lön
Löneform: Månadslön.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid: Dagtid.

Kontaktperson
Lisen Blomdahl
HR-samordnare
0470-58 88 65
0709-844 959
lisen.blomdahl@kronoberg.se

Övrigt
Kronoberg är ett län som är känt för att vara en entreprenörsregion som präglas av småföretagande och framåtanda. Länet är också en av Sveriges snabbaste växande regioner, vi har ett starkt näringsliv, stolta designtraditioner och driftiga människor. Du kommer alltså att få testa på att jobba i en region där det finns gott om kreativitet, framtidstro och livskraft!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2016-11-02

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Operationstandsköterska, Specialist Bettfysiologi, Specialist Endodonti, Specialist Käkkirurgi, Specialist Odontologisk radiologi, Specialist Oral Kirurgi, Specialist Oral Protetik, Specialist Ortodonti, Specialist Parodontologi, Specialist Pedodonti, Specialisttandläkare, ST-tandläkare, Tandhygienist, Tandläkare, Tandsköterska, Tandvård

Dela med dig av "Läser du en odontologisk utbildning och vill sommarjobba i Kronoberg?, Region Kronoberg" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Medrek.se