AniCura jobb Legitimerad djursjukskötare till polikliniken

Observera att sista ansökningsdag har passerat

På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Djursjukhusets akutmottagning är öppet dygnet runt, årets alla dagar. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Bagarmossen ingår i AniCura - en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

BESKRIVNING AV TJÄNST
Vi söker nu en legitimerad djursjukskötare som ska tillhöra vår poliklinik. Du arbetar i team med en av våra veterinärer och tar emot djur och djurägare på tidsbokade besök. I tjänsten ingår även arbete med vår sköterskelista, där du på egen hand tar emot besök. På regiondjursjukhuset har vi speciallistor för hud, ögon, katt, ultraljud, neurologi, kirurgi och internmedicin samt allmänlistor. Arbetstiden är förlagd främst dagtid med några kvällspass per månad. Möjlighet till helgtjänstgöring finns för den kandidat som så önskar.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR
Du är legitimerad djursjukskötare, gärna med några års yrkeserfarenhet med ett genuint intresse av att arbeta i team, leverera hög kvalitet och möta djur och djurägare. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som djursjukskötare och vi vill utveckla den ännu mer.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för att oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

KONTAKT
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Heléne Kristensson 08-505 303 49 eller HR-chef Erika Kalmér 08-505 303 41. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande. Ansökan skickar du senast den 18 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-09-28

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Djursjukvårdare, Veterinär

Dela med dig av "Legitimerad djursjukskötare till polikliniken, AniCura" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Prime ABLandskrona kommunLandskrona kommunTiohundraVårdlänken Bemanning & Rekrytering