Medrek.se jobb Medrekmässan söker positiva Studentambassadörer!

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Vad brinner du för? Vi brinner för din utveckling och möjligheter inom vårdsektorn!

Medrekmässan, som anordnas av Medrek.se, är en rekryteringsmässa som arrangeras för femtonde gången i Stockholm 16 mars 2017. Arbetstagare och arbetsgivare möts och besökare kan på ett personligt och professionellt sätt få svar på viktiga frågor och funderingar i valet av arbetsgivare.

Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb. Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just din kompetens.

Nu söker vi 2 studentambassadörer för ett projektuppdrag att hjälpa till inför -och under mässan den 29 mars. Du kan vara själv eller engagera en grupp av studiekamrater.
www.medrekmassan.se

Uppdraget:
Sprida information om mässan i egna nätverk och vara behjälplig i övrig marknadsföring inför mässan. Närvara på mässan, dela ut giveaways, hjälpa till i receptionen, understödja Medreks personal på plats etc.

Mer detaljerad information om uppdraget efter din intresseanmälan.

Kvalifikationer:
Medicinstudent (exempelvis läkare, socionom, sjuksköterska) som gör 1,2 eller 3e året. Vi ser helst att du är student i Stockholm/Mälardalenområdet.

Ersättning:
Ersättning utgår för uppdraget.

Kontakta:
Per Fahlman med ditt intresse så berättar vi mer. Per är projektledare för mässan och honom når du på
0708-17 22 43 eller per.fahlman@medrek.se.

Vi ser fram emot dagen och hoppas att du vill vara med och forma morgondagens rekryteringsmässa inom skolan! Välkommen med din ansökan.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-01-30

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Administrativa tjänster, Affärsutvecklare, Akutsjuksköterska, Akutsjukvård, Alkohol- och drogterapeut, Allergisjukdomar, Allmänmedicin, Ambulanssjuksköterska, Ambulanssjukvårdare, Analytisk kemist, Anestesi- och intensivvård, Anestesisjuksköterska, Apotek, Apotekare, Apoteksassistent, Apotekschef, Chefstjänster, Kriminalvård, Life Science, Läkare

Dela med dig av "Medrekmässan söker positiva Studentambassadörer!, Medrek.se" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 1 lediga jobb fördelat på 1 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Behov av rekrytering & bemanning?, Medrek.se

Medrek.se startades år 2001 och finns i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien och är norra Europas ledande internetrekryteringsföretag inom vård och...
2017-01-18
TiohundraPrime ABLandskrona kommunLandskrona kommunVårdlänken Bemanning & Rekrytering