AniCura jobb Röntgensköterska

Observera att sista ansökningsdag har passerat

På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Tillsammans strävar vi efter att ge varje kund den vård de önskar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura - en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

OM JOBBET
Vi söker dig som ska arbeta med att utföra röntgen, DT- och MR-undersökningar på hund och katt på vår enhet för bilddiagnostik. Du arbetar tillsammans med våra veterinärmedicinska radiologer. Utrustningen vi arbetar med är bland annat Fuji direkt digital röntgen 2 lab, Siemens CT, Siemens 1,5T MRI och Agfa PACS. Inom ramen för din tjänst kommer du också att delta i arbetet att utveckla avdelningen, framför allt inom områden som röntgenteknik, bildoptimering, maskinansvar, samt handledning och grundläggande utbildning inom röntgen för nyanställda djursjukskötare på djursjukhuset.

DIN PROFIL
Du är röntgensjuksköterska inom humanvården eller djursjukskötare med inriktning radiologi/bilddiagnostik. Rätt kandidat för tjänsten har arbetat med bildoptimering samt DT och/eller MR. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetens-utveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Mikko Eneberg tel. 072-220 57 85 eller HR-chef Erika Kalmér tel. 070-555 15 21. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Ansök senast den 17 oktober 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-09-27

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Akutsjuksköterska, Anestesisjuksköterska, Diabetessjuksköterska, Djursjukvårdare, Forskningssjuksköterska, Företagssköterska, Hematologisjuksköterska, Infektionssjuksköterska, Internmedicinsjuksköterska, Kommunsjuksköterska, Lediga vikariat, Medicinsjuksköterska, Medicinskt ansvarig sjuksköterska, Neurologisjuksköterska, Onkologisjuksköterska, Sjuksköterska

Dela med dig av "Röntgensköterska, AniCura" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
TiohundraLandskrona kommunVårdlänken Bemanning & RekryteringLandskrona kommunPrime AB