Medrekmässan jobb Satsa på framtiden - besök mässa inom vården!

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Vad vore en bättre kickstart på våren om inte ett besök på Medrekmässan 2017? Den 16 mars mellan 12 och 18 på Radisson Blu Royal Viking Hotel i centrala Stockholm
arrangerar vi den perfekta mötesplatsen för dig som vill arbeta inom hälso- och sjukvård och som vill öka dina möjligheter till ett nytt, spännande jobb. På Medrekmässan står mötet mellan människor i fokus där arbetsgivare och arbetstagare inom vårdsektorn får en möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Väl på plats har du möjligheten att träffa ett stort urval av potentiella arbetsgivare från både Sverige och Norge som kan erbjuda både fasta tjänster och vikariat. Kom själv, ta med en vän, kollega eller studiekamrat!Vem ska besöka mässan?
Du som går i flyttankar, vill höja din lön, letar efter en mer utvecklande tjänst, vill arbeta i utlandet, ta reda på dina rättigheter som anställd, ute efter en flexibel tjänst, är läkarstudent och vill utöka ditt nätverk, är nyinflyttad till Sverige med en medicinsk bakgrund.

Mässan riktar sig till bland annat:

 • Sjuksköterska

 • Socionom

 • Läkare

 • Barnmorska

 • Undersköterska

 • Tandläkare

 • Arbetsterapeut

 • Sjukgymnast

 • Tandhygienist

 • Tandsköterska

 • Vårdbiträde

 • Och annat inom vården


 • Tid och plats
  16 mars, mellan kl 12.00-18.00 på Radisson Blu Royal Viking Hotel i centrala Stockholm.

  Anmälan
  Anmälan är självklart gratis och ej bindande. Vi ser gärna att du anmäler dig via formuläret nedan men ett spontanbesök till mässan går självklart bra.

  Via denna länk kommer du till mässans anmälningsformulär. Du kan även anmäla dig genom att trycka på "Sök jobbet" nedan.

  Missa inte denna unika möjlighet att hitta ett nytt och inspirerande arbete. Vad väntar du på? Din framtid väntar!

  Jag svarar gärna på frågor!
  Lina Arwidsson
  Tel: 0709-911 889
  E-post: lina.arwidsson@medrek.se


  Är du arbetsgivare och vill ställa ut på mässan?
  För att vara en attraktiv arbetsgivare är det viktigt att långsiktigt möta och marknadsföra sig mot framtida medarbetare. Genom att ställa ut på mässan ges unika möjligheter att få personlig kontakt med många potentiella kandidater, på kort och lång sikt. Vi marknadsför mässan mot relevanta målgrupper och den är en möjlighet för er att på plats träffa, lärare, skolledare, lärarstudenter, skolkuratorer, förskollärare med flera, alla öppna för nya utmaningar.

  Vi har ett begränsat antal utställarplatser. Kontakta oss idag för mer information och prisuppgift. Läs mer här » www.medrekmassan.se/for-utstallare/

  För frågor kontakta:
  Per Fahlman
  Tel: 0708 172 243
  E-post: per.fahlman@medrek.se


  Varmt välkommen till Sveriges rekryteringsmässa inom vård & omsorg!
  www.medrekmassan.se


  Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

  Senast publicerad eller uppdaterad 2017-03-09

  Observera att sista ansökningsdag har passerat


  Nyckelord: Administrativa tjänster, Affärsutvecklare, Akutsjuksköterska, Akutsjukvård, Alkohol- och drogterapeut, Allergisjukdomar, Allmänmedicin, Ambulanssjuksköterska, Ambulanssjukvårdare, Analytisk kemist, Anestesi- och intensivvård, Anestesisjuksköterska, Apotek, Apotekare, Apoteksassistent, Apotekschef, Chefstjänster, Kriminalvård, Life Science, Läkare

  Dela med dig av "Satsa på framtiden - besök mässa inom vården!, Medrekmässan" till dina vänner:

  Jobbet har sparats under Mina jobb
  Arbetsgivarens övriga jobb
  Inga jobb just nu
  Vårdlänken Bemanning & RekryteringPrime ABLandskrona kommunLandskrona kommunTiohundra