Kristianstads kommun jobb Sjuksköterska / specialistsjuksköterska semestervikariat

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Omsorgsförvaltningen
Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är indelad i tre geografiska områden samt stöd- och serviceenheten. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne. I stabsfunktionen finns under förvaltningschefen enheter med inriktning på ekonomi, personal, utveckling samt information och IT. Kommunen har infört fritt val i hemtjänsten.

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor för arbete under sommarmånaderna.

Arbetsuppgifter
Hemsjukvård för boende i såväl ordinärt som vård- och omsorgsboende. Du arbetar med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Sjuksköterskan har till uppgift att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt i samarbete med övrig vårdpersonal. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, psykiatri eller vård av äldre är meriterande.

Du besitter god samarbetsförmåga och social kompetens. Som person är du lyhörd, flexibel och stresstålig. Du har förmåga att delegera och handleda omvårdnadspersonalen. Du kan utföra arbete på uppdrag av andra. Vi arbetar utifrån en helhetssyn kring kunden.

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort krävs.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande liksom arbetslivserfarenhet i övrigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Vikarat under juni, juli, augusti enligt överenskommelse. Arbetstid enligt schema med helgtjänstgöring och/eller natttjänstgöring.

För mer information, ta kontakt med
Johanna Widén, Semesterbyrån, 044-13 58 48

För facklig information, ta kontakt med
Britt-Inger Wittzell, Vårdförbundet, 044-13 48 84

Sista ansökningsdatum
Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt kalla intressanta sökande till intervju. Vi vill att du söker snarast, dock senast 2012-04-30.

Du söker tjänsten via knappen ”Sök tjänst” längst ner i annonsen. För att dina uppgifter skall sparas måste du först logga in innan du börjar svara på frågorna.
Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med handläggare Johanna Widén, 044-13 58 48.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-03-19

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Lediga vikariat, Semestervikariat, Semestervikarie sjuksköterska, Sjuksköterska, Sjuksköterska med grundutbildning

Dela med dig av "Sjuksköterska / specialistsjuksköterska semestervikariat, Kristianstads kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Prime ABVårdlänken Bemanning & RekryteringLandskrona kommunTiohundra