Sundbybergs stad jobb Sommarvikarier till Sundbybergs hemtjänst

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov.

Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som sommarvikarie kommer du att arbeta i arbetsgruppen under ordinarie personals sommarsemestrar och tillsammans i gruppen utför ni omsorgsarbete hemma hos kunden samt svarar på larm.

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bl. a. innebär: hjälp med personlig hygien, matlagning, svarar på larm.

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Meriterande är om du är utbildad undersköterska. Krav är att du har B-körkort och även har körvana. God kunskap i svenska språket är ett krav.

Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning som vikarie under sommaren. Dag/kväll samt natt.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev via knappen Ansök nedan senast den 27 maj. För frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Therese Johansson.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Therese Johansson
Gruppchef
08-7068319

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-04-24

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Semestervikariat, Semestervikarie sjuksköterska, Undersköterska, Vårdbiträde, Övriga semestervikarier

Dela med dig av "Sommarvikarier till Sundbybergs hemtjänst, Sundbybergs stad" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
TiohundraVårdlänken Bemanning & RekryteringPrime AB