AniCura jobb TF VETERINÄR - sommarvikariat

Observera att sista ansökningsdag har passerat

På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Tillsammans strävar vi efter att ge kunderna den vård de önskar och att de blir professionellt och personligt bemötta. Bagarmossen ingår i AniCura - en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur.

BESKRIVNING AV TJÄNST
Vi söker tf veterinärer inför sommaren 2018. I rollen kommer du att få ta dig an våra bokade besök och samtidigt få en god inblick i hur arbetet på regiondjursjukhuset bedrivs. Vid din sida kommer våra duktiga veterinärer att finnas. Det finns goda chanser till förlängning av uppdraget för rätt kandidat. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få en unik möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR
Vi söker dig som kan arbeta som tf veterinär eller dig som är nyutexaminerad och med ambitioner att växa ytterligare. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och gedigen veterinärmedicinsk grund. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetens-utveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

KONTAKT
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anja Kanold, veterinärchef, på tel. 08-505 303 62. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning. Facklig representant är Elin Ankarbäck-Agah, SVF, på tel. 08-505?303 57. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Sista ansökningsdag är den 15 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-12-07

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Veterinär

Dela med dig av "TF VETERINÄR - sommarvikariat, AniCura" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Vårdlänken Bemanning & RekryteringTiohundraPrime AB