Bonliva jobb VI SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKOR!

Du är viktigare än någonsin och vi söker dig som som är sjuksköterska inom psykiatri och som är intresserad av att arbeta på konsultbasis.

Att arbeta som konsult behöver inte betyda att säga upp sig eller flytta någonstans för gott. Som konsult kan du jobba heltid, deltid eller under semesterperioderna för att bistå med hjälp där du behövs som mest. Kanske önskar du arbeta mer på sommaren för att ta en längre tids ledighet under vintern?

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

Vi skräddarsyr psykiatriuppdrag som passar alla erfarenhetsnivåer och lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi har höga förväntningar och krav på vilka vårdkonsulter som arbetar tillsammans med oss och kan garantera att vi jobbar engagerat och fokuserat för att samla de mest pålitliga kollegorna i branschen.

Vi kommer göra allt för att du ska trivas när du jobbar tillsammans med oss och finns med hela vägen för att säkerhetsställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Vi tycker också det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter fortbildning samt kontinuerlig uppföljning.

Vi är medvetna om vilken stress och tryck det ofta är på vårdavdelningar runt om i landet och följer därför kontinuerligt upp hur just din arbetsplats är samt hur du blir bemött av patienter och kollegor. Tillsammans är vi övertygade om att vi kan utvecklas, ge kraft och bidra till en bättre vård.

UPPDRAGEN

Uppdragen sträcker sig vanligtvis 2-6 månader men det finns ofta möjlighet att skräddarsy utefter ditt önskemål och behov. Just nu har vi behov av psykiatrisjuksköterskor inom nedan områden:

Psykiatrisk slutenvård
Psykiatrisk öppenvård
Barn- och ungdomspsykiatri
Rättspsykiatri
Missbruksvård
Anstalt och institutioner
ORT OCH OMFATTNING

Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige, både i den offentliga och privata sektorn. Den röda tråden för samtliga vårdgivare är att efterfrågan på kompetenta psykiatrisjuksköterskor är hög. Valfriheten är därför stor – vad brinner du för?

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som brinner för psykiatrisk vård. Vidareutbildning i psykiatri är meriterande. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning, god samarbetsförmåga och trivs i en arbetsledande roll.

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

Kontakta oss för att höra mer om dina möjligheter att arbeta som konsult inom psykiatrin. Vi vill gärna lyssna och hitta ett skräddarsytt upplägg utifrån vart du befinner dig i livet. Hos oss får du personlig service och en dedikerad kontaktperson längs hela vägen. Tveka inte att höra av dig med minsta fråga – för oss är dina önskemål viktigast!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-03-12
Nyckelord: Akutsjuksköterska, Anestesisjuksköterska, Diabetessjuksköterska, Forskningssjuksköterska, Företagssköterska, Hematologisjuksköterska, Infektionssjuksköterska, Internmedicinsjuksköterska, Kommunsjuksköterska, Lediga vikariat, Medicinsjuksköterska, Medicinskt ansvarig sjuksköterska, Neurologisjuksköterska, Onkologisjuksköterska, Plastikkirurgisjuksköterska, Sjuksköterska

Dela med dig av "VI SÖKER PSYKIATRISJUKSKÖTERSKOR!, Bonliva" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 5 lediga jobb fördelat på 5 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

VÄX MED OSS - FÖRSTÄRKNING TILL BEMANNINGSTEAMET I STOCKHOLM, Bonliva

Vi söker dig som vill stärka upp vår bemanningsenhet som bemanningsansvarig, konsultansvarig eller administratör. Du kommer ha en självklar del i ett team och...
2018-03-09

RÖNTGENSJUKSKÖTERSKA - MAMMOGRAFI, Bonliva

Bonliva söker nu röntgensjuksköterskor med minst två års klinisk erfarenhet av mammografi. Uppdraget är placerat i Stockholmsområdet men vi söker även resurser...
2018-03-05

VILL DU GÖRA EN EXTRA INSATS INOM ÄLDREOMSORGEN?, Bonliva

Vi söker duktiga legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor till arbete som bemanningssjuksköterska inom äldreomsorg i flertalet av Sveriges södra...
2017-11-10

VI SÖKER SJUKSKÖTERSKOR TILL FLERA MEDICINSKA AVDELNINGAR, Bonliva

Team Medicin sjuksköterskebemanning söker nu sjuksköterskor för lediga uppdrag över hela landet. Vi söker dig med relevant erfarenhet som sjuksköterska inom...
2017-11-10

VI SÖKER SOCIONOMER!, Bonliva

Vill du också styra mer över din tid? Vi söker just nu erfarna socionomer som vill arbeta som konsult. Att arbeta som konsult är ett flexibelt arbete där du i...
2017-11-10
TiohundraPrime ABVårdlänken Bemanning & RekryteringLandskrona kommun