Cura Nurse jobb Vi söker sjuksköterskor till Halmstad

Vi söker sjuksköterskor som vill arbeta på västkustens riviera, nämligen Halmstad. Här kan du kombinera arbete med spännande aktiviteter och förstklassigt strandhäng.

Uppdraget sträcker sig mellan 26/6 - 20/8 (Det finns möjlighet att arbeta perioder inom dessa datum). Du kommer arbeta i Halmstad kommuns hemsjukvård. Halmstad kommun värdesätter sjuksköterskor som vill ha roligt på jobbet och som alltid har patientens bästa i fokus. Du kommer att arbeta i en diversifierad arbetsgrupp med trevliga kollegor. Är du engagerad, positiv och vill bidra den bästa miljön för såväl patienter som kollegor kommer du passa väl in.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av hemsjukvård eller liknande. Är du nyexaminerad och har erfarenhet från hemsjukvården är du varmt välkommen att söka.

Vi erbjuder en bra lön, kompetensutvecklingsbidrag samt står vi för boende och resor om du inte bor i Halmstad.

Vi vill gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt för att säkerställa en god rekryteringsprocess innan uppdragets start.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@curanurse.se eller gå in på vår hemsida
www.curanurse.se

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-05-18
Nyckelord: Akutsjuksköterska, Anestesisjuksköterska, Diabetessjuksköterska, Forskningssjuksköterska, Företagssköterska, Hematologisjuksköterska, Infektionssjuksköterska, Internmedicinsjuksköterska, Kommunsjuksköterska, Lediga vikariat, Medicinsjuksköterska, Medicinskt ansvarig sjuksköterska, Neurologisjuksköterska, Onkologisjuksköterska, Plastikkirurgisjuksköterska, Sjuksköterska

Dela med dig av "Vi söker sjuksköterskor till Halmstad, Cura Nurse" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Vårdlänken Bemanning & RekryteringTioHundraPrime ABAB SolomCura Nurse