Tannhelsesenteret Lørenskog AS jobb Vi söker tandläkare och specialist i ortodonti till Sogndal, Norge!

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Tannhelsesenteret Lerenskog AS öppnades i mars 2013 en avdelning i Sogndal Kliniken erbjuder
specialistbehandling i ortodonti, oral kirurgi, parodontologi, endodonti och tandsömnmedicin.

Den ortodontiska aktiviteten har ökat stadigt, och reaktionen är bra. Det finns anställd tandsköterska på heltid. En tandhygienist som är utbildad för att arbeta kliniskt med patientvård och arbetar 60% i samarbete med käken ortoped.

Sogndal har ca 6000 invånare och 2.000 studenter. Platsen ligger i ett stort område och kliniken utgör den enda specialistkliniken i hela regionen. Kliniken ligger mitt i centrum och ligger intill en stor offentlig tandklinik.
Sogndal har flygplatser. Flygtiden till Gardermoen (Oslo) är ca 45 minuter. Sogndal ligger vid Sognefjorden, Norges längsta fjord. Den närmsta större staden är Bergen. Dit finns det direkt kommunikation med båt och buss.

Sogndal har fantastiska naturscenerier och är mycket nära till glaciärer och berg. Avståndet till Jotunheimen nationalpark är ungefär en timme med bil. Sogndal har en skidort och är en av Skandinaviens finaste platser för freeride skidor. 1 Sogndals omgivningar finns fantastiska möjligheter till turridning och utförsåkning med cykel. Regionen är väl anpassad till regelbundna turer till fots och på skidor.

Vi söker en specialist i ortodonti som vill flytta till Sogndal under en tid. Men vi kan också if N erväga en lösning där två ortodontister är ambulerande till kliniken. Det finns stora möjligheter för både att köpa och hyra fastigheter i regionen. För dem som vill bosätta sig är huspriserna mycket låga i jämförelse med fastighetspriserna i städerna.

För intresserade sökande betalar vi resa och boende för ett besök i Sogndal.
Om du är intresserad kan du kontakta tandläkare Per Opsahl:
e.mail: per.opsahliansn.no
mobil tlf. 975 19 433
www.tannhelsesenter.no

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-05-15

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Specialist Ortodonti, Specialisttandläkare, ST-tandläkare, Tandläkare, Tandvård, Övertandläkare

Dela med dig av "Vi söker tandläkare och specialist i ortodonti till Sogndal, Norge!, Tannhelsesenteret Lørenskog AS" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
Medrek.se