AB Solom jobb Vikarier till barn- och ungdomsverksamheter inom LSS

Observera att sista ansökningsdag har passerat

AB SOLOM är det kommunala alternativet för vård och omsorg i Sollentuna. Vi har ett brett utbud av tjänster och vi arbetar med såväl barn och ungdomar som vuxna. Vår strävan är att arbeta på ett sådant sätt att våra kunder är mer än nöjda, en fantastisk utmaning som skapar engagemang. Vi ägs av Sollentuna kommun och är först ut i Sverige med att bolagisera den kommunala egenregin inom vård och omsorg i sin helhet. Mer information om AB SOLOM finns på www.solom.se.

Har du ett brinnande intresse för att arbeta med barn och unga i behov av stöd, omsorg och pedagogiskt stöd? Är du lyhörd, ansvarskännande och empatisk? Då tror vi att du kommer att trivas bra hos oss!

Våra barn- och ungdomsverksamheter, Soldatvägens barn och ungdomsboende samt Häggviks korttidshem, söker flera vikarier som kan ersätta ordinarie personal vid sjukdom, semester och annan frånvaro. Verksamheterna riktar sig till barn och ungdomar med utvecklingsstörning med eller utan tilläggshandikapp som t.ex. autism, rörelsehinder och epilepsi.

Arbetsuppgifterna innebär att stödja deltagarna i deras dagliga aktiviteter och arbetsuppgifter utifrån deras individuella behov och skrivna planer. Du ser till och uppmuntrar barnens individuella behov av både avskildhet och socialt samspel samtidigt som du ger barnen trygghet, bekräftelse och uppskattning. Utifrån barnens förmågor stimulerar du till ökad självständighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Har du relevant gymnasieutbildning, t.ex. omvårdnadsprogrammet eller barn och ungdomsprogrammet är det meriterande. Vi ser gärna att du har B-körkort.

För att passa hos oss är det viktigt att du har ett bra bemötande och kan arbeta lösningsfokuserat och stödjande mot våra barn och ungdomar. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och empatisk samtidigt som du har pedagogisk förmåga. Då vi arbetar utifrån skriftliga planer och dokumenterar i social journal är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift samt har datorvana.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga innan anställning.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-08-31. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Anne-Louise Vintberger, verksamhetschef, tfn 08-128 242 31 eller mail anne-louise.vintberger@solom.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrek.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-08-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Personlig assistent, Undersköterska

Dela med dig av "Vikarier till barn- och ungdomsverksamheter inom LSS, AB Solom" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Inga jobb just nu
TiohundraVårdlänken Bemanning & RekryteringPrime ABVårdlänken Bemanning & RekryteringMedrek Rekrytering AB