Tillbaka

Skolsköterska Raoul Wallenbergskolan Bagartorp

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Bagartorp, Solna är en ny skola som öppnade i augusti 2021. Det är en högstadieskola (åk 6-9) med fyra parallella klasser i varje årskurs. Skolan har idag 14 klasser och ca 420 elever men växer till hösten 2023 till 17 klasser med totalt 520 elever. RWS Bagartorp är en systerskola till RWS Järvastaden (F-5), varifrån skolans flesta elever kommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat som skolsköterska och är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Som skolsköterska arbetar du hälsofrämjande och förebyggande med bland annat hälsobesök, hälsosamtal och vaccinationer enligt nationellt basprogram. Du har även mottagning tillsammans med skolläkaren och samverkar med instanser utanför skolan.

Som skolsköterska, tillsammans med skolläkare, ingår du i skolans samlade elevhälsa och bidrar med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet.

Elevhälsoteamet på skolan har nära samarbete och regelbundna EHT en gång per vecka. Skolans elevhälsoteam arbetar tillsammans med övrig personal på skolan för att skapa en trygg miljö och goda förutsättningar för elevens hälsa, utveckling och lärande.

För att trivas i rollen som skolsköterska hos oss krävs det att du är strukturerad i ditt arbetssätt och att du självständigt kan planera och prioritera ditt arbete. Du har ett inkluderande förhållningsätt och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och skolans övriga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker dig som:

-       är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska

-       arbetat som skolsköterska samt utbildning i audiometri är meriterande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning och med start enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi finner rätt kandidat. Sista ansökningsdag är 31 maj 2023.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Pontus Hillström på e-post pontus.hillstrom@rws.se eller tfn 073-067 83 70.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

 

Ansök