Timvikarie till ambulansen i Stockholm, sommaren 2020!

Plats

Stockholm

Sista ansökan

2020-04-30

Är du bekant med ambulansyrket och vill du optimera sommaren med några utvecklande veckor i Stockholm? Vill du känna yrkesstolhet i en ny stad med nya förutsättningar? Då kan det vara dig vi söker för en flexibel sommartjänst på Falck Ambulans! 

Om rollen 
Som en del av besättningen  i våra ambulanserteam strävar du och din kollega för att ge bästa möjliga vård. Ni ställs inför problemlösning i unika miljöer, i situationer som inte går att förutse. Ni har en stor självständighet vid beslutsfattande och får möjlighet att använda hela bredden av era yrkeskunskaper och färdigheter.  

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av: 

  • På skadeplats ansvara/dela ansvar för den medicinska behandlingen 
  • I samverkan med din kollega och övrig räddningspersonal ansvara för bland annat vårdutförande, fixering och losstagning  
  • Kontrollera fordonets sjukvårds- och läkemedelsutrustning enligt kontrollrutiner 
  • I växelverkan med din kollega köra ambulansen 

Vi söker dig som:  

  • är ambulanssjukvårdare, grundutbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska
  • har B-körkort med god körvana   
  • har god erfarenhet av ambulansyrket
  • behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du lyhörd i relation till andra människor. Din förmåga att behålla lugnet i situationer där du behöver vara närvarande för någon annans behov värderas högt. Du tar ansvar för dina åtaganden och anpassar dig till förändrade omständigheter. Vidare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga där du sätter laget före jaget. 

Falck erbjuder dig 

Vi erbjuder dig verksamhetsnära chefer och korta beslutsvägar. Vår kultur präglas av en stark teamkänsla där arbetsglädje värderas högt. Vi har en flexibel schemaläggning där inställningen är att arbetet ska fungera ihop med övriga livet. 

Om tjänsten 

Anställningsform: behovsanställning

Resa tur och retur från eventuell hemort betalas ut vid en period om minst 40 timmars tjänstegöring. Boende prioriteras till dig som jobbar minst två perioder om 40 timmar. Boende finns så långt det räcker och först i kvarn gäller. 

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Rekryteringsprocessen innefattar kontroll hos socialstyrelsen, IVO och Transportstyrelsen.  
 
 
Vid frågor om tjänsten kontakta:  

Sofia Strid, sofia.strid@se.falck.com, 073-312 07 85

Falck Ambulans erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulansverksamhet i Östergötland och Västerbotten. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum, en hög kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården.

Ansvarig rekryterare

Falcks Rekryteringsteam

Ansökan

Annonsen är avslutad och det går inte längre att ansöka.