Vill du leda kompetenta medarbetare och utveckla vår Gynekologimottagning? Vi söker en kommunikativ, nytänkande ledare som visar tillit till medarbetarnas förmåga.

 

Vårt anställningserbjudande

Som Vårdenhetschef inom Gynsektionen har du ett nära samarbete med övriga chefer, bemanningsassistenter och medicinskt ledningsansvariga läkare. På kvinnokliniken arbetar vi tillsammans och som chef i första linjen kommer du ha en väldigt viktig roll i vår gemensamma vision; tillsammans skapar vi Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär ansvar för verksamheten, personalen och ekonomin för Gynsektionen. I uppdraget är du närmsta chef för ca 18 medarbetare. Du rapporterar till vårdchefen för gynekologi och har olika stödfunktioner som du kan vända dig till tex gällande ekonomi, patientsäkerhet och personalfrågor.

 

Kvalifikationer

Du har en bakgrund som barnmorska eller sjuksköterska och har tidigare chefserfarenhet på minst ett år.

 

Personliga egenskaper

Du har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, sätter arbetsmiljö och patientsäkerhet i fokus och drivs av att göra förbättringar för att skapa en attraktiv arbetsplats. Du är en person som arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för dina medarbetare. Du är en utåtriktad, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig.

 

Övrigt

  • Tillsvidareanställning som barnmorska eller sjuksköterska, 40,0 tim/v
  • Tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år som vårdenhetschef med möjlighet till förlängning.
  • Danderyds sjukhus erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för dig som chef genom sjukhusets egna ledarskapsprogram.
  • Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds Sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2634
Kontakt
  • Åsa Erhardsson Widén, 08-123 590 78
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-123 570 70
Publicerat 2021-11-12
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Tillbaka till lediga jobb