Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska på ortopedmottagningen ingår du i ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat telefonrådgivning, att assistera läkare på deras mottagningar, sårmottagning samt gipsning. Tidigare erfarenheter från mottagningsarbete, gipskunskaper och telefonrådgivning samt receptionskunskaper är därför ett stort plus.

Mottagningsarbete, rotation mellan olika stationer så som sårmottagning, mottagningsdisken och gips sker utifrån kompetens.

 

Om oss

Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus består av fyra vårdavdelningar och en mottagning. Till tre av avdelningarna kommer patienter med akuta skador som tex. fot-, axel- och höftfrakturer. Vid sidan av de tre akuta avdelningarna har vi också en välfungerande och strukturerad elektiv enhet. Vi har ett gott samarbete mellan de olika avdelningarna och akutmottagningen.

Ortopedmottagningen är en av de största i Stockholm där vi tar emot ca 100 patienter varje dag och vi som arbetar där är ett glatt gäng med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och sekreterare. Patienterna som kommer till oss vårdas för skador i skelettet och det innebär att det är nybesök, återbesök, sårmottagning och gipsning av frakturer. Vi planerar också operationer, både de som opereras under dagtid och de som stannar kvar på vårdavdelningar.

 

Arbetsbeskrivning

Som sektionsledare arbetar du i ett nära samarbete med vårdenhetschefen. Tillsammans arbetar ni för att kvalitetsutveckla både enheten och verksamheten i stort. Du ansvarar för den dagliga driften på enheten vilket innebär att du koordinerar samt leder medarbetare i det operativa arbetet. Tillsammans med chef och medarbetare arbetar du för att upprätthålla en god arbetsmiljö och är drivande i förbättringsarbeten. Administrativa arbetsuppgifter så som hantering av fakturor, rapportering av sjukfrånvaro, semesterplanering, beställning av förrådsvaror samt apoteksvaror ingår.


Sektionsledaruppdraget är ett tidsbegränsat uppdrag på 2 år med möjlighet till förlängning. Du har en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ortopedi

Arbetet som sektionsledare kräver goda ledaregenskaper och organisationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta i grupp, du är nyfiken, har en rak kommunikation och är lösningsorienterad.

Engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande i ditt sätt att arbeta. Du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Heltid 40 timmar/vecka, måndag till fredag. Måndag – Torsdag 07.30-16.30 Fredagar 07.30-14.00 Röda dagar stängt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2737
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-123 570 70
Publicerat 2021-11-12
Sista ansökningsdag 2021-12-03

Tillbaka till lediga jobb