Är du en kommunikativ undersköterska med god samarbetsförmåga? På Kvinnoklinikens operationsavdelning erbjuds du ett stimulerande arbete med positiva kollegor!

 

Vårt anställningserbjudande

Kvinnoklinikens operationsavdelning är en enhet som ligger skild från centraloperation. Hos oss arbetar specialistutbildade sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar i team och utför operativ vård samt ingår i olika arbetsgrupper med fokus på ökat samarbete med våra samarbetspartners samt kvalitets- och förbättringsarbeten.

Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kolleger är vi den arbetsplats du söker. Du erbjuds ett inskolningsprogram som anpassas efter behov.

 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en operationsavdelning. Du är en av flera som ingår i teamet kring patienten inne i operationssalen. Du är med och förbereder operationssalen inför operationer och är operationssjuksköterskan behjälplig med bl.a. att öppna sterila förpackningar. Du tar hand om teknisk utrustning och städar mellan operationerna samt fyller på med operationsmaterial.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning. Erfarenhet från akutsjukvård. Erfarenhet från operationssjukvård.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Som person är du stabil, empatisk och strukturerad.

 

Övrigt

Heltid, 37h/v.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-12-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2906
Kontakt
  • Eva Franzon, 08-123 556 23
Publicerat 2021-11-19
Sista ansökningsdag 2021-12-19

Tillbaka till lediga jobb