Vill du vara med och utveckla framtidens förlossningsvård för dagens och framtidens kvinnor? Vi söker fler barnmorskor som vill vara med på resan!

 

Vårt anställningserbjudande

Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus har nu påbörjat en positiv, omfattande förändring på obstetriksektionen!

Vi planerar att differentiera vården med en normalvårdsenhet och en specialvårdsenhet som har närhet till antenatalvård. Det är ett spännande projekt som vi hoppas att fler vill vara med att bygga upp.

Vi arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet. Därför förtätar vi nu bemanningen inom hela obstetriksektionen. På förlossningen innebär det att du som barnmorska ska kunna arbeta med en födande i aktiv fas. Inom antenatal/eftervården blir det färre antal familjer som varje barnmorska vårdar och ansvarar för på sitt pass.  Vi ökar också läkartätheten på flera enheter. För dig som vill finns möjlighet till rotationstjänst, ett sätt att få ett varierat arbete där du kan utvecklas och nyttja hela din kompetens.

 

Arbetsbeskrivning

På förlossningen arbetar vi i parvård, barnmorska och undersköterska, vid behov finns obstetriker till hands. Vårt mål är one to one care. Du handlägger både normala och komplicerade födslar som barnmorska hos oss.  Vi värnar alltid om den totala upplevelsen och har familjen i fokus genom hela vårdkedjan.

För oss är det viktigt att du som medarbetare utvecklas och bibehåller din kompetens, något som främjas genom kontinuerlig fortbildning. Vi har mycket internutbildning såsom teamträning, neo-HLR, suturering och sätesfödsel. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten inom förebyggande av bristningar, blödningar och Robson 1. Det finns också en grupp som arbetar med normalvård och vattenfödsel. Vi vill gärna ha tillskott till våra arbetsgrupper inom förbättringsarbeten!

En del i arbetet på förlossningen innefattar handledning av barnmorskestudenter, läkarstudenter och ambulanspersonal.

Oavsett vilken enhet du arbetar på kommer du att möta en varm och engagerad personalgrupp med hög kompetens! Genom vår satsning med förtätad bemanning får du mer tid för den födande kvinnan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med lång erfarenhet i yrket, dig som arbetat några år eller dig som är i början av din utveckling i rollen som barnmorska.

 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt ha ett serviceinriktat bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter familjer med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38:15 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tillsvidaretjänst mellan 75–100 % utifrån dina behov.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38:15 tim/vecka.
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3130
Kontakt
  • Jenny Westholm, 08-123 594 30
  • Charlotta Nilsson, 08-123 550 00
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-123 570 70
Publicerat 2022-01-03
Sista ansökningsdag 2022-01-30

Tillbaka till lediga jobb