Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna.

Vårt anställningserbjudande

Dialysmottagningen i Norrtälje är en hemodialysmottagning som tillhör Njurmedicinska kliniken på Danderyds sjukhus AB. Kliniken ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm och består av en slutenvårdsavdelning och en mottagning på Danderyds sjukhus samt 3 hemodialysmottagningar varav en på Danderyds sjukhus, en på Löwenströmska sjukhuset och en vid Campus Roslagen i Norrtälje.

Enheten i Norrtälje har öppet dagtid, måndag – lördag. Dialysmottagningen har 14 behandlingsplatser och utför ca 80 behandlingar i veckan.

Vi erbjuder:

  • Gedigen och individuellt anpassad inskolning utifrån din kompetens.
  • Vi hjälper dig att bygga upp din njurkompetens.
  • Tydliga karriärvägar kopplade till kompetensstege inom njurmedicin och/eller medicinsk specialistvård.
  • Möjlighet till kombinationstjänst mot vår slutenvårdsavdelning.
  • Regional utbildning inom njursjukvård.
  • Vi ser positivt på önskan om vidareutbildning inom specialistkompetensområden som gynnar vården av våra patienter, som t ex specialistsjuksköterska inom njursjukvård 15hp.
  • Regelbundna interna föreläsningar.
  • Klinikövergripande utvecklingsdagar.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande arbete med inriktning på omvårdnadsutveckling, kvalitetsarbete och kompetensutveckling. Vi lägger stort fokus på personcentrerad vård och patientutbildning. Du erbjuds att arbeta i en arbetsgrupp, som präglas av en bra teamkänsla och hög kompetens. Arbetet är stimulerande med en blandning av omvårdnad och avancerade tekniska arbetsuppgifter. Om du inte har tidigare erfarenhet inom hemodialys erbjuds du en inskolning på ca 8 veckor med en erfaren handledare. Vi har en långsiktig och tydlig introduktionsplan samt att det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Tjänstgöring dagtid, måndag – lördag, 38,15 timmar/vecka.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Kunskap och intresse för patientens lärande är önskvärt då vi arbetar för att patienten skall ta del av sin behandling efter individuell förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av dialysmottagning eller njurmedicin. Du har intresse för kvalitét och verksamhetsutveckling. Vi ser att du som söker har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, positiv och driftig. Du har en god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Heltid, tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning. Arbetstidsmått 38,15 tim/vecka.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/169
Kontakt
  • Stina Malmgren, 08-123 563 38
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackexpedition, 08-123 570 70
Publicerat 2022-01-12
Sista ansökningsdag 2022-02-12

Tillbaka till lediga jobb