medrek.se

Det var ett tag sedan.

Lena

Hej jag har haft så mycket i skallen den sista tiden så jag har inte tänkt på att skriva  i bloggen. Idag snöar det och jag är hemma och städar. det är snart jul och jag börjar varva ned. Jag ska ha semester i 3 veckor innan i dec och bara vara.

På Jobbet är det som vanligt fullt en pat hem och en som väntar på plats. Men många pat har legat ett tag man tror aldrig att de kommer vidare, men det gör de.

I helgen som var arbetade jag och det var en skön helg. Vi var 4 st uskor så vi hade tid att rehab och sköta pat på alla sätt så det kändes riktigt bra när man gick hem för dagen. Det känns så bra när man har tid att vårda pat och man kommer pat så nära på det viset. I vanliga fall är vi 3 st på helgerna och har 4-6 pat själv och ber om hjälp när man ska vara 2 på en pat nu när vi var 4 st gick vi 2 och 2 och går tillsammans. Man får mer utrymme för omkring arbete också. Det där med att ssk ska vara med i vårdarbetet får man anpassa efter den ssk man jobbar med. Vissa har tid med allt och det fungerar utan problem. Medan vissa inte kan komma ifrån ssk exp för att det är så mycket att dokumentera fast hon inte har sett pat mer än vid medicin delningen.

Nu ska jag städa och duscha och sedan gå på massage det ska bli sköönt.

 

L