medrek.se

Hej, jag heter Sven och jag skulle vilja boka en ultraljudstid!

elidajosefina

Jag smälter när jag under telefontiden får samtal från män som vill boka in ultraljudstider för sina gravida fruar, flickvänner eller sambos. Hur gulligt är inte det? Och jag undrar varför ringer hon inte själv, den där flickvännen? Beror det på att A: Hon har sagt till sin make/ pojkvän/ sambo att ""Vi lever i ett jämlikt samhälle gubben, och nu får du ringa och boka in en ultraljudstid!"" Eller B: Att  hon inte har tillräcklig ordning på papper och kalender för att kunna hålla reda på ultraljudstiden? Eller C: Att han på eget initiativ har sagt att ""Älskling, du ska ju bära det här barnet under nio månaders tid, och därefter krysta fram det under stor smärta: därför är det inte mer än rätt att jag ringer och bokar in din ultraljudstid!"".

Vad vet jag.

elidajosefina