medrek.se

Inte här för att vara poppis

systeryster

Att jobba som sjuksköterska på ett fängelse är otroligt spännande. Och annorlunda. Alltså - sjukvården är i stort den samma. Men patienterna är väldigt annorlunda. Intressanta - men annorlunda.

Och mitt jobb är inte att bli omtyckt av alla. Då hade jag säkerligen begått tjänstefel både en och tre gånger om jag nått dit. Men målet är att göra så många som möjligt så nöjda som möjligt.

Att lyckas övertyga en beroendeenhet att låta en patient få börja med sin gamla ADHD-medicin som tidigare dragits in och se patientens lycka över det. Det är häftigt! Eller att avgifta en patient från ett övermedicinerande av dess like och hitta en trevlig ung man dold under ett medicintöcken är fantastiskt!

SysterYster kallas jag av de som har förtroende för mig. Vad de andra säger lämpar sig inte i tryck)