medrek.se

Måndag

Lena

Måndagar brukar vara lite hysteriska fullt på avd och personal som varit ledig hela helgen. Så var det idag. Alla dementa var kvar och nya har tillkommit. Men det gick riktigt bra ändå. Det enda är att sjuksköt vill att vi gör många saker samtidigt. Det tro att vi bara står och väntar på uppdrag som vi ska göra Nuu. Men så lätt är det inte. Idag när jag var kvar och min kolega var på lunch så hörde man- Lena kan du ta prover på pat som ligger i korr han ska duscha och på op!

 Nästa ssk kommer

- Han på 6:an vill ha hjälp med dusch, jag hinner inte. Måste dokumentera.

Jag stod och matade 2 pat samtidigt och när jag var klar med det var fru med kort minne på väg så jag måste hjälpa henne på wc och sedan lägga sig. Hon skulle åka hem kl 13.

Efter lunch åker de pat hem som ska det och då är det städning av sängar och bord. Sedan måste man kolla avdelningen också, att allt finns och fylla på i salarna. jag har också ansvar för förrådet så beställningen måste in det blev inte riktigt gjort men det får bli som det blir man hinner inte. Det ska synas att vi inte mäktar med. Det mäst akuta blev beställt.

Vi skulle haft USK möte idag men det hanns inte med. Ssk blev så stressade när vi sa att vi skulle ha det så vi hoppade det.

L