medrek.se

Tillbaks och åter frisk

Lena

Jag brukar inte bli sjuk, men nu fick jag...! En riktig snabb och stark förskylning. Jag brukar skryta med att jag aldrig haft influensan så jag tror inte det var det. Men något liknande var det. Det sägs att vissa personer inte kan få den så jag vaccinerar mig aldrig. Min mamma vaccinerde sig en gång och då blev hon jätte sjuk jag tror även att inte hon har haft influensan.

Men så i lör och sön jobbade jag. Var väldigt trött på att sitta hemma framför TV hela dagarna, så jag hade mycket energi på jobbet. Fast jag hade mina hostatacker lite då och då. Det var bra på jobbet lagom mycket att göra. Man gör i stort sett samma sak på helger som på vardagar nu för tiden. Men det är färre personal. Förr skrev man inte ut så mycket, pat fick ligga kvar över helgen, men nu blir det några hemgångar varje dag. Vi har ingen i köket så allt i köket ska hinnas med. Det är lite lugnare på avd i helgerna inte så många telefoner som ringer och övrig personal som slamrar och pratar. Lätt att få hiss inga väntetider.

Jag kan inte komma på något specielt som hände i helgen vi satt undrar när vi ska få vår löneförhöjning och hur mycket det blir. Vi har ingen jätte engagerad person som håller oss informerad. Jag var en gång engagerad i kommunal men i och med att jag bytte jobb så ville jag inte mer. Nu får nångon annan ta över. Det blev för mycket ett tag, så jag sa ifron mig mitt uppdrag.  

 L