medrek.se

Trött efter en dag på jobbet.

Lena

När jag har jobbat en hel dag är jag väldigt trött i huvudet och kroppen. Min önskan vore att man hade lite mer energi när man kommer hem. Våra golv är stenhårda så det ömmar i hela kroppen, man behöver inte ha tungt på jobbet, min kropp är inte stark nog det spelar ingen roll vilka skor man har. En dag i somras jobbade jag hela dagen, det tog flera dar att hämta sig. De sista timmarna var en ren pina det värker i  baksidan av ben och rygg.

Sedan blir man trött av alla ljud och hög men också låg volym. Jag har börjat få dålig hörsel och har sedan länge tinnitus så allt det här gör att det blir dubbelt så mycket för mig.

Nu har jag tagit tag i min hörsel och väntar på att få hörsel hjälp. Mina ben som jag kan kalla restlegs har blivit bättre med kinesisk akupunktur. Men det är nog inte bara jag som har samma problem. Det är ingen annan en du själv som kan göra något åt det. Det svåraste det är att hitta ett nytt jobb och få det så att man orkar jobba det sista åren. Jag söker på de få jag hittar men det är många som inte ens skriver tillbaks och tackar för visat intresse.

Lena