medrek.se

  Arjeplogs kommun

I Arjeplogs kommun finns människor, natur, kultur och näringsliv med fantastisk potential. Vår vision - världskänd för attraktiv livsmiljö och kreativ tillväxt - visar riktningen för kommunens utveckling.

Nyfiken på att flytta till Sveriges största fjällnära skärgård?

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.

Varmt välkommen att dela vår vilda, vänliga och vackra vardag!

Alla människor, unga eller gamla, kan någon gång vara i behov av omsorg eller stöd, för längre eller kortare perioder.

Vår målsättning är att alla som bor i Arjeplogs kommun ska kunna leva ett gott liv, utifrån sina egna förutsättningar.

I Arjeplogs kommun ansvarar socialnämnden för bland annat individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg. Socialnämnden har också ansvaret för flyktingmottagningen i Arjeplog.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

400

Huvudkontor

Arjeplog

Webbplats
Arjeplogs kommun
Sociala medier

Arjeplogs kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Arjeplogs kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor