medrek.se

  Bemannia AB

Vi på Bemannia hjälper dig att hitta ditt nästa lärarvikariat. Vi har ofta lediga uppdrag där du kan jobba som lärarvikarie och arbetar med många spännande uppdragsgivare, framför allt inom offentlig sektor och får ständigt in nya intressanta lärarvikariat.

Att jobba som lärarvikarie innebär att du ersätter skolans ordinarie personal vid frånvaro. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv. Ett lärarvikariat kan vara ett utmärkt extrajobb eller en kortare heltidstjänst för dig som söker ett givande jobb där du får arbeta med barn och unga.

Bemannia förser privata och offentliga verksamheter med kompetenta lärarvikarier för tillfälliga och längre uppdrag. För den som söker ett lärarvikariat ger det god möjlighet till en givande tjänst.

Vi på Bemannia erbjuder många bra karriärmöjligheter genom att vara ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Att jobba som lärarvikarie hos oss är ett utmärkt tillfälle att utöka sin yrkeslivserfarenhet via ett viktigt jobb där du stödjer barn och ungas utveckling.

Läs mer om vad det innebär att arbeta som vikarie via oss här

Bransch

Bemanning & rekrytering

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Bemannia AB
Sociala medier

Lediga jobb från Bemannia AB

För dig som är Socionom och söker uppdrag, skicka din ansökan till Bemannia Social

Katrineholm - 7 dagar kvar

Läs mer

Bemannia AB i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Bemannia AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor