medrek.se

  Beroendecentrum Stockholm

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges ledande beroendeklinik. Vi erbjuder specialiserad beroendevård för personer som använder alkohol, narkotika, läkemedel eller spel om pengar, samt ger stöd till närstående. Verksamheten är länsövergripande och innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård samt högspecialiserad vård. Vi tillhandahåller även behandling via nätet för personer i hela Sverige samt driver de nationella stödlinjerna Alkoholhjälpen, Alkohollinjen och Droghjälpen. För ungdomar och unga vuxna upp erbjuder vi specialiserad vård via Maria Ungdom.

Vi är en universitetsklinik som utöver patientarbetet bedriver forskning och utbildning. Här jobbar över 800 medarbetare med att kontinuerligt förbättra våra behandlingar och utveckla vårt behandlingsutbud utifrån vetenskapliga metoder. Det gör att vi kan erbjuda en beroendevård i världsklass som är modern, lättillgänglig och behovsanpassad.

För att lyckas i det gemensamma arbetet behöver vi värna om varandra. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi är måna om att tillhandahålla sunda arbetsmiljöer med bra ledarskap, trygga arbetsgrupper, schysta arbetsförhållanden och goda utvecklingsmöjligheter. Ta ett livsviktigt uppdrag och välj själv vägen för din karriär - här inom Sveriges största beroendeklinik är möjligheterna många!

Bransch

Vårdsektorn

Anställda

850+

Huvudkontor

S:t Görans sjukhus

Vad säger våra medarbetare?

Tara Kader

Specialistsjuksköterska och enhetschef heldygnsvården

Thomas Vengelin

Skötare, Beroendeakuten

Anna Persson

Psykolog, högspecialiserade öppenvården

”Jag känner mig ofta tacksam över att få jobba med det jag gör, tillsammans med mina kollegor. Alla utgör viktiga delar i ett pussel och man känner sig aldrig ensam.”

”Den ena dagen är aldrig den andra lik på Beroendeakuten, men gemensamt för varje patientfall är att vem som än kommer till oss så har jag och mina kollegor alltid samma mål: Att hjälpa en människa som befinner sig i kris.”

”Jag drivs av att se när våra patienter, som tidigare kan ha nekats vård, efter utredning och effektiv behandling kan leva det liv de vill leva. Trots i många fall flera års ohälsa. Det är underbart!”

Missa inga lediga jobb från Beroendecentrum Stockholm

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor