medrek.se

  Bonliva

Vårdkraft för bättre liv

Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård, skola och omsorg, för bättre liv. Vår strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs, och ingen patient, klient eller elev ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Vi är specialiserade på vårdbemanning och varje dag förser vi offentliga verksamheter i Sverige och Norge med bland annat bemanningssjuksköterskor inom medicin, anestesi, operation, IVA, kommun & primärvård, psykiatri, radiologi och oftalmologi. Bonliva har sedan starten 2011 växt organiskt och idag är vi Sveriges ledande bemanningsföretag inom vård, skola och omsorg.

Hos oss på Bonliva får du ett dedikerat team inom just din nisch som tar hand om dig hela vägen under ditt vårduppdrag. Vi sköter det praktiska kring ditt uppdrag, ser över så att du har balans mellan arbets- och privatliv samt att du sover på den skönaste kudden om du sover borta i arbetet. Allt för att göra det lättare för dig att fokusera på arbetet inom din betydelsefulla del i vården och för att du ska må bra längs vägen.

    

Bransch

Vård och omsorg

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Bonliva
Sociala medier

Bonliva i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Bonliva

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor