medrek.se

Populär Arbetsgivare

  Falck Ambulans

Falck bedriver ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland.

FALCK AMBULANS

Ambulanssjukvården är en viktig samhällsfunktion, och på Falck Ambulans strävar vi efter att varje dag göra skillnad i människors vardag. En trygg och välfungerande ambulanssjukvård räddar liv. Tillsammans med våra anställda, sätter vi alltid patienten i centrum samtidigt som vi ger stöd åt anhöriga och andra drabbade vid små som stora händelser.

Vår verksamhet bygger på våra kompetenta, engagerade och utbildade medarbetare som drivs av att hjälpa andra människor. Vi är måna om våra medarbetare och strävar efter att vara en arbetsgivare för alla. En god arbetsmiljö med högt i tak, där idéer och initiativförmåga uppskattas samtidigt som vi erbjuder flexibla arbetstider, som präglas av varje enskild individs önskemål.

VILL DU OCKSÅ GÖRA SKILLNAD?

Att arbeta med ambulanssjukvård är något av det viktigaste man kan göra. I vårt arbete är det inte en dag som är den andra lik, och mötet med människor är centralt. För att säkerställa att alla som behöver också får rätt hjälp och vård söker vi ständigt efter duktiga och engagerade medarbetare.

Går du just nu en utbildning eller arbetar du redan inom akutsjukvården eller ambulanssjukvården? Vi uppmuntrar och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare, men gemensamt för alla är att de drivs av viljan att hjälpa, av vårdandet och omhändertagandet.

Inom ambulanssjukvården råder en yrkesstolthet, och det är ett arbete som går ut på att vara engagerad och lösningsfokuserad. Är du intresserad av ett varierande och viktigt arbete, där ingen dag är den andra lik och där du varje dag kan bli en medmänniskas hjälte? Då kanske du är vår nästa medarbetare.

I ÖVER 100 ÅR HAR VI GJORT SKILLNAD

Falck grundades i Danmark redan 1906, och sedan dess har vi vuxit och finns idag i cirka 35 länder över hela världen. Vårt uppdrag har alltid gått ut på att förhindra olyckor, sjukdomar och nödsituationer, att snabbt ge rätt hjälp eller vård till personer i nödsituationer.

Utifrån detta uppdrag är det Falcks vision att utveckla en större internationell organisation som arbetar inom mobil vård, räddningstjänst, företagshälsovård och vägassistans. I Sverige vill vi bli ansedda som den ledande privata aktören inom dessa områden. Våra värderingar är vår gemensamma grund. Vi är tillgängliga, kompetenta, effektiva, snabba, hjälpsamma och pålitliga. Dessa värdeord har genomsyrat vårt arbete sedan starten, och följer med oss in i framtiden.

Vi brukar säga att vi är människor som hjälper människor, och vi verkar inom områdena assistans, vård och hälsa, beredskap, räddning och rehabilitering. Falck Sverige har funnits sedan 1950 och idag är vi ungefär 2000 medarbetare inom de olika områdena.

Som en del av vår växande verksamhet, har även miljö och utveckling är viktiga frågor för oss. Falck är en del av Fossilfritt Sverige och vi har som mål att vara helt fossilfria 2023. Tillsammans med andra aktörer vill vi hela tiden utveckla ambulanssjukvården i Sverige. Allt för att skapa bästa möjliga nytta för patienten samt en bra arbetsmiljö för alla våra medarbetare.

Nyfiken på jobbet i Ambulansen – Läs mer här!

Bransch

Sjukvård

Anställda

700

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från Falck Ambulans

Behovsanställd Brandman i Forsmark

26 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterskor för längre vikariat, timanställning och tillsvidareanställning i Östergötland.

33 dagar kvar

Läs mer

Specialistsjuksköterska till Ambulansen

3 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterska

20 dagar kvar

Läs mer

Timvikarie till ambulansen i Stockholm, sommaren 2020!

6 dagar kvar

Läs mer

Vill du göra en insats? Vi saknar dig i ambulansen!

33 dagar kvar

Läs mer

Falck Ambulans i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Falck Ambulans

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor