medrek.se

  JAG Personlig Assistans AB

Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

Vi är arbetsgivare för närmare 4 000 personliga assistenter. På kontoret i centrala Stockholm arbetar ca 60 personer. Här finns även utbildningslokaler och en daglig verksamhet enligt LSS. Vårt mål är att anordna Sveriges bästa personliga assistans för personer med mycket stora funktionsnedsättningar. Alla ska kunna leva i gemenskap med sin familj och som andra i samhället. Varje assistansanvändare, oavsett funktionsnedsättning, har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv, göra egna val i livet och ta plats i samhället på lika villkor som andra, från dagis och skola till vuxenliv. Med bästa möjliga personliga assistans är det möjligt. Assistansanvändarna i JAG finns i hela landet.

Att arbeta som personlig assistent är ett kvalificerat och givande yrke. Som anställd hos oss gör du skillnad varje dag, vi är stolta över våra assistenter och vill att du som assistent ska trivas och vilja stanna länge och utvecklas. Personliga assistenter omfattas av kollektivavtal, du erbjuds friskvårdsbidrag och olika andra förmåner.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

  • Att göra skillnad för en annan människa

  • Variationen, friheten och glädjen

Sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Bransch

Personlig assistans

Anställda

4500

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Klara

Personlig assistent

Simon

Personlig assistent

Emma

Personlig assistent

"Varje dag vaknar man upp och vet att man att man gör någonting meningsfullt. Nånting som är så stort. En större motivation än det går ju inte att hitta."

"Det bästa med att jobbet är att man får lära känna andra på ett annat sätt. Jag har lärt mig tålamod. Att ta saker i egen takt har sina fördelar. Man blir lugn och behöver inte stressa fram."

"Jag har förändrats väldigt mycket som person av att jobba som assistent. Det är ett väldigt viktigt jobb. Jag ser världen på ett lite annat sätt."

JAG Personlig Assistans AB i sociala medier

Missa inga lediga jobb från JAG Personlig Assistans AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor