medrek.se

Populär Arbetsgivare

  Landskrona stad

 

Välkommen till Landskrona!

Mitt i Öresundsregionen hittar du Landskrona. Nära havet. Men också nära till det skånska landskapet med böljande rapsfält och skimrande lövskog. Du tar dig hit med tåg från Malmö på 35 minuter och från Helsingborg på 15 minuter. Landskrona är en härlig stad att både bo och verka i. Vi bygger nya attraktiva bostäder, både i centrala staden och i våra mindre orter. Vi satsar på att utveckla skola och utbildning och verkar för att du som Landskronabo ska ha en meningsfull sysselsättning och fritid – oavsett var i livet du befinner dig.

En BRA värdegrund

I Landskrona arbetar vi efter vår värdegrund BRA: B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer.

Vår stad är landets krona. Vår vision är att vi med mod och handlingskraft ska skapa de bästa framtidsutsikterna för invånare och företagare här. Vi tar tillvara och utvecklar stadens potential och skapar goda, hållbara samhällsvärden. Vi ska vara en självförsörjande stad som bidrar till hela regionens utveckling.

Omsorgsfulla Landskrona

Omsorgsförvaltningen tillhandahåller vård och omsorg till äldre och funktionshindrade. Vi ger stöd och vård till människor i deras egna hem, i boenden av olika slag samt annan verksamhet som stödjer den enskilde i vardagen. Verksamheten präglas av ett starkt medborgar- och brukarperspektiv.

Omsorgsförvaltningen är organiserad i tre verksamhetsområden: boende och hälsa, hemvård och område stöd och service enligt LSS och består av drygt 1200 årsmedarbetare i olika roller och med olika kompetenser, samt drygt 40 chefer.

Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsbidrag, personalrabatter och stadshusets gym.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

3 100

Huvudkontor

Landskrona

Sociala medier

Aktuella jobb från Landskrona stad

Familjehemssekreterare

Landskrona - 11 dagar kvar

Läs mer

Barnets socialsekreterare

Landskrona - 11 dagar kvar

Läs mer

Fältsekreterare /ANDT

Landskrona - 16 dagar kvar

Läs mer

Landskrona stad i sociala medier

Missa inga jobb från Landskrona stad

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor