medrek.se

  Nässjö kommun - Socialförvaltningen

Nässjö kommun

Nässjö kommun uppskattar drivna medarbetare som vill utveckla verksamheten. Vi letar efter talang och kompetens, och ger den som vill anta utmaningen stora möjligheter att utvecklas, personligt och professionellt. Vi förstår vikten av flexibilitet och förtroende, i gengäld förväntar vi oss engagemang och ansvar. Vi uppmuntrar och tillvaratar en öppen diskussion och ser gärna att människor engagerar sig och med tankar, idéer och faktiskt arbete tar ansvar för kommunens utveckling.

Vi är en stor kommun sett till ytan med ömsom tätort och dramatisk natur. Runt om i kommunen bor drygt 31 000 kommuninvånare som på olika sätt behöver oss, varje dag - dygnet runt. Så att säga "jag jobbar på Nässjö kommun", kan innebära att du exempelvis befinner dig i centralorten Nässjö, i Forserum, i Malmbäck eller i Bodafors. Vi finns där kommuninvånarna finns!

Nässjö kommun har ett rikt industriellt arv och orten är känd som stor järnvägsknut. Med Nässjös geografiska läge kan du ta dig snabbt och enkelt till större städer, så som Jönköping, Växjö eller Linköping.

Om Socialförvaltningen

Socialförvaltningen arbetar utifrån ett helhetsperspektiv på medborgarnas behov och har därför en sammanhållen socialförvaltning som arbetar med socialtjänstens hela uppdrag, under mottot "Vi stödjer ett självständigt liv".

Vi arbetar med brukarens bästa i fokus – och ger stöd till bättre liv med god kvalitet vid varje möte. Alla medborgare, så som barn, ungdomar, vuxna, äldre, funktionsnedsatta samt personer med missbruksproblem, kan någon gång i livet vara i behov av stöd. Då utreder och beslutar socialförvaltningen om enskilda insatser utifrån olika sociallagsstiftningar. Insatserna kan bestå av samtalsstöd och rådgivning, hjälp till försörjning, behandling mot missbruk, hemtjänst, boendestöd, särskilt boende, daglig verksamhet och sysselsättning för att nämna några. Vi ansvarar även för medborgarnas hemsjukvård där förvaltningens hälso- och sjukvårdsenhet utför arbetet. Förvaltningens verksamheter arbetar med ständiga förbättringar, där din röst är viktig!

Vi har jobben – du har kompetensen.

Välkommen till oss.

Bransch

Vård & omsorg

Anställda

5 000

Huvudkontor

Nässjö

Sociala medier

Lediga jobb från Nässjö kommun - Socialförvaltningen

SOMMARJOBB 2024 ÄLDRE- OCH FUNKTIONSHINDEROMSORGEN

Nässjö - 18 dagar kvar

Läs mer

Hej student! - sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut

Nässjö - 28 dagar kvar

Läs mer

Hej student! här finns det sommarjobb - sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut

Nässjö - 28 dagar kvar

Läs mer

Hej Fysioterapeut

Nässjö - 28 dagar kvar

Läs mer

Sommarjobb/ Vik Behandlingspedagog inom beroendevården i Nässjö

Nässjö - 15 dagar kvar

Läs mer

Nässjö kommun - Socialförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Nässjö kommun - Socialförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor