medrek.se

  Region Norrbotten

Tillsammans arbetar vi mot samma mål: bästa livet, bästa hälsan. Vare sig du arbetar som tandsköterska, vaktmästare, ekonom, läkare, undersköterska, lokalvårdare, enhetschef, sjuksköterska eller musiker är vi alla kollegor som tillsammans har världens viktigaste jobb.

Som medarbetare hos oss får du arbeta i en dynamisk utvecklingsmiljö och en unik möjlighet att vara med och forma framtidens hälsa och vård.

Norrbotten är en av de regioner i världen där andelen äldre i befolkningen ökar snabbast. Med färre personer i arbetsför ålder ska regionen klara att möta ett ökat vårdbehov. Det demografiska försprånget ger oss möjlighet att ta ledningen i förnyelsen av vårdens organisering, tjänsteutveckling och arbetssätt.

För att aktivt möta utmaningarna arbetar vi utifrån en strategi som vi valt att kalla – Vägen till framtidens hälsa och vård år 2035. Vårt mål är en hälso- och sjukvård som arbetar mer hälsofrämjande och ser patienten som en aktiv partner. Vi värdesätter nytänkande och välkomnar dig och din kompetens.

Ta chansen och var med på vår resa mot framtidens hälsa och vård.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

7500

Huvudkontor

Luleå

Webbplats
Region Norrbotten

Missa inga lediga jobb från Region Norrbotten

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor