medrek.se

Populär Arbetsgivare

  Svensk vårdsupport

Välkommen till Svensk Vårdsupport! Som konsult hos oss lovar vi dig effektiv service och framför allt ett personligt engagemang i din arbetssituation. Vi vill att du ska trivas när du arbetar.

 

Vi på Svensk Vårdsupport erbjuder både privata och offentliga aktörer runt om i hela Sverige bemanningspersonal så som läkare, sjuksköterskor och socionomer. Vi har en vision om att genom kunniga, positiva och motiverade konsultchefer och medarbetare i bemanningsorganisationen kunna rekrytera, kvalitetssäkra och bemanna med vård- och omsorgspersonal till våra kunder på ett professionellt sätt. Vårt engagemang gäller också miljön – vi är det gröna bemanningsbolaget som värnar om naturen i alla delar av vårt arbete.

Vi har utvecklat ett brett nätverk inom svensk vårdsektor vilket innebär att vi kan ordna uppdrag anpassade efter dina önskemål som konsult. Behov av utbildad vård- och omsorgspersonal finns på många håll runtom i landet. Det handlar om såväl enstaka veckovikariat som kontinuitetsuppdrag och tjänsterna sträcker sig från ett par månader till över ett år.

På Svensk Vårdsupport strävar vi efter personliga samarbeten gentemot våra konsulter. Arbetar du genom oss får du därför en personlig kontakt med en av våra bemanningshandläggare som också hjälper dig med alla praktiska lösningar inför ditt arbete. Allt för att tiden du arbetar genom oss ska bli så smidig och trivsam som möjligt.

Vi ser vikten av att skapa en behaglig arbetsprocess för dig som väljer att arbeta genom oss. Vi lyssnar därför noggrant på dina önskemål och gör allt vi kan för att underlätta arbetet under uppdrag. Allt för att du både inför och under arbetets gång ska känna dig trygg med oss.

Vill du ha information om aktuella uppdrag eller om hur det är att arbeta som konsult genom Svensk Vårdsupport? Tveka då inte att kontakta oss på kontor@vardsupport.se eller genom att ringa 08 - 410 031 71. Eller besök vår hemsida: vardsupport.se

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Lediga jobb från Svensk vårdsupport

Sjuksköterskor till sjukhus i centrala Stockholm!

Stockholm - 13 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterskor till särskilt boende i centrala Stockholm!

12 dagar kvar

Läs mer

Missa inga lediga jobb från Svensk vårdsupport

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor