medrek.se

Populär Arbetsgivare

  Ulricehamns kommun

Som kommun är vi en naturlig del i våra invånares vardag. Det är ett uppdrag vi bär med stolthet. Vi värdesätter varje individ oavsett vem du är eller vart du kommer från. Tillsammans är vi byggstenar i ett samhälle där varje människa får växa och leva.

Kommunens ansvar sträcker sig från barn och skola till äldreomsorg och social omsorg. Vi arbetar också inom områden som boende, miljö, kultur, fritid, näringsliv och turism.

Vår övergripande verksamhet gör oss till ortens största arbetsgivare och vår verksamhet utvecklas ständigt i takt med att kommunen växer. Vi har cirka 2100 medarbetare i över 200 olika yrkeskategorier.

Hos Ulricehamns kommun gör våra anställda skillnad i människors vardag, varje dag!

Besök vår hemsida www.ulricehamn.se

Ulricehamns kommun vill skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.

Läs om vad vi kan erbjuda dig på ulricehamn.se 

Välkommen till en kommun som ständigt växer och utvecklas. Ulricehamns kommun har drygt 24 000 invånare och vi vill gärna bli fler! Här kan du hitta ett boende som passar just dig, vare sig du trivs bäst i stan eller på landet, i lägenhet eller i hus. Hur du än väljer att bo så kan du räkna med fantastiska omgivningar, korta avstånd och ett rikt fritids- och kulturliv. 

Läs mer om hur det är att bo i Ulricehamns kommun 

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Aktuella jobb från Ulricehamns kommun

Sjuksköterska kväll/natt

Ulricehamn - 10 dagar kvar

Läs mer

Sjuksköterska till hemsjukvården

Ulricehamn - 10 dagar kvar

Läs mer

Socialadministratör

Ulricehamn - 22 dagar kvar

Läs mer

Stödpedagog

Ulricehamn - 10 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Ulricehamns kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor