medrek.se

Populära arbetsgivare

0 lediga jobb

Ambio Helse

Vi bryr oss om vår personal. Det är viktigt att du som anställd, eller som konsult, känner trygghet med bra arbetsförhållanden och tydliga avtal vilket bidrar till ett långsiktigt samarbete.
Vi ställer höga krav på våra engagerade resurser med rigorösa kontroller för att säkerställa kvalitet genom hela leveransen.

Visa profil
10 lediga jobb

AniCura

AniCura söker alltid människor som drivs av en passion för djurens bästa, har ett starkt intresse för veterinärmedicin och vill vara delaktiga i att skapa framtidens djursjukvård.

Visa profil
15 lediga jobb

Falck Ambulans

Falck Ambulans är framtidens största ambulansaktör i Stockholms län. Med denna kraftiga expansion, tillkommer även ett behov av nya medarbetare. Vi erbjuder våra anställda en fantastisk arbetsplats med individanpassade scheman, där dina personliga förutsättningar värdesätts högt. Ett givande yrke där man i enlighet med våra värderingar är ”Människor som hjälper människor”.

Visa profil
115 lediga jobb

Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.

Visa profil
2 lediga jobb

Medpeople

Beskrivning saknas.

Visa profil
5 lediga jobb

Medpro Steps

Beskrivning saknas.

Visa profil
0 lediga jobb

Medrekmässan

Beskrivning saknas.

Visa profil
3 lediga jobb

Samariten

Samariten utför ca 120 000 ambulansuppdrag per år och har 45 ambulanser i daglig trafik i Stockholm och Skåne. Samariten levererar även akutsjukvård i ambulanshelikopter på uppdrag av Babcock AirAmbulance.

Visa profil
9 lediga jobb

Smartbemanning

Smart Bemanning tilbyr personalutleie og rekruttering innen flere bransjer og fagområder, med omtanke for mennesket og et godt arbeidsmiljø.

Visa profil
4 lediga jobb

Surahammars kommun

Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Visa profil
4 lediga jobb

Svensk vårdsupport

Välkommen till Svensk Vårdsupport! Som konsult hos oss lovar vi dig effektiv service och framför allt ett personligt engagemang i din arbetssituation. Vi vill att du ska trivas när du arbetar.

Visa profil
52 lediga jobb

Te Crea Care

Välkommen till Din nästa arbetsgivare inom vård och socialt arbete!

Te Crea Care är bolaget för Dig som vill arbeta för en stark aktör med ett stort urval av varierande uppdrag i hela Sverige både inom den privata som offentliga sektorn.

Visa profil
16 lediga jobb

TioHundra

Välkommen till Tiohundra – ett av Sveriges mest nytänkande utvecklingsföretag inom vård och omsorg.

Visa profil
3 lediga jobb

Tjust Behandlingsfamiljer

Beskrivning saknas.

Visa profil
0 lediga jobb

Vacant Helse

Vacant Helse AS bemanner helseinstitusjoner i hele Norge
Med oss har du gratis reise og bolig mens du opplever Norge!

Visa profil
113 lediga jobb

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering vänder sig till privata och offentliga aktörer inom hälsovården, sjukvården och omsorgen över hela Sverige. Det innebär att vi har ett brett utbud av kompetenser och uppdrag.

Visa profil