medrek.se

Populära arbetsgivare

0 lediga jobb

Cura Connect

Cura Connect föddes ur en vilja att förbättra och effektivisera den traditionella bemanningsbranschen.

Visa profil
0 lediga jobb

Arjeplogs kommun

Nyfiken på att flytta till Sveriges största fjällnära skärgård?

Visa profil
0 lediga jobb

Aneby Kommun

Välkommen till Aneby kommuns jobbsida! Här kan du se vilka jobb som just nu finns att söka i vår organisation, läsa intervjuer med våra medarbetare och se vilka möjligheter du har som anställd hos oss.

Visa profil
0 lediga jobb

Askersunds kommun

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Orten hade vid senaste tätortsavgränsningen 3 887 invånare, vilket motsvarar ungefär en tredjedel av hela kommunens invånarantal. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor.

Visa profil
0 lediga jobb

Hedera Group

Hedera Group skall erbjuda bemanning, kompetensförsörjning, rekrytering och tjänster inom vård och omsorg.

Visa profil
17 lediga jobb

Addus Care AB

Vi är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra.

Visa profil
2 lediga jobb

Arjeplogs Kommun - Hälso- och sjukvården

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer.

Visa profil
0 lediga jobb

Arvidsjaur kommun

Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland med goda kommunikationer. T.ex. en egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även flighter ut i Europa. Kommunen har en hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Flera av våra butiker har utmärkt sig positivt genom att vinna titlar som ”Bäst i Sverige” i sin genre. Ex. Elkedjan, Systembolaget m.fl. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utbudet av krogar och pubar är mycket välbeställt.

Visa profil
0 lediga jobb

Airport sky vårdcentral

Airport Sky Vårdcentral erbjuder bland annat vaccinationer, husläkar- distriktsköterske- och kuratormottagning. Du hittar vårdcentralen i SkyCity, vid uppgång A på våning 5.

Visa profil
0 lediga jobb

Alvesta kommun

Alvesta kommun har drygt 1 500 medarbetare. Vår verksamhet spänner över ett brett område, från omsorg och skola till trafiksäkerhet och livsmedelsinspektion. Denna bredd gör att vi kan erbjuda varierande och spännande arbetsuppgifter med utrymme för eget engagemang och utveckling.

Visa profil
0 lediga jobb

Arboga Kommun

Som medarbetare hos oss kan du vara med och utveckla Arboga till en ännu mer attraktiv och inspirerande plats för alla boende, besökare och inpendlare.

Visa profil
0 lediga jobb

Galaxen Bygg

Galaxen Bygg är byggsektorns företag för arbetsmiljö & hälsa, arbetsplatsförlagd rehabilitering och rekrytering av nyanlända och långtidsarbetslösa till byggbranschen.

Visa profil
16 lediga jobb

Danderyds Sjukhus AB

Danderyds sjukhus är ett av de största akutsjukhusen i Sverige. Vi bedriver universitetssjukvård med utbildning och forskning kring våra vanligaste folksjukdomar. Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsamman

Visa profil
0 lediga jobb

Ale kommun

Ale är en attraktiv kommun. Det strategiska läget mellan Göteborg och Trollhättan och med naturen in på knutarna gör att man både kan bo, arbeta och njuta av sin fritid på bästa möjliga vis. Att pendlingen är enkel med direkttåg från både Trollhättan och Göteborg gör bara saken bättre.

Visa profil
5 lediga jobb

Avesta kommun

Vi har mycket att erbjuda dig som vill arbeta med att utveckla samhället. Vi på kommunen bygger framtiden och skapar förutsättningar för medborgarna att leva, bo och verka i Avesta.

Visa profil
0 lediga jobb

Alingsås kommun

Vi är glada att just du är intresserad av Alingsås kommun och det arbete vi gör. Här har vi samlat tio anledningar varför vi som arbetar här trivs så bra på jobbet i Alingsås. Förhoppningsvis ska det hjälpa dig att förstå vår verksamhet ännu bättre, vad vi står för och vad vi kan erbjuda dig.

Visa profil
0 lediga jobb

Arvika kommun

Arvika har ett rikt näringsliv med totalt cirka 11 000 arbetstillfällen. Arvika kommuns Näringslivslots ger stöd, råd och uppmuntran till dig som vill starta företag, redan driver företag eller är intresserad av att etablera ett företag i kommunen.

Visa profil
11 lediga jobb

A&O Ansvar och Omsorg

A&O har drivit äldreomsorg sedan 1993 vilket gör oss till en av de äldsta aktörerna inom vård och omsorg. Fokus har alltid varit att tillhandahålla den bästa möjliga omvårdnad där vi värnar om den enskilde individens självbestämmanderätt, vilja och integritet. Detta åstadkommer vi genom att ha välutbildade och engagerade medarbetare samt erbjuda ett brett spektra av såväl fysiska, sociala som kulturella aktiviteter. A&O driver både äldreomsorg vid särskilt boende och primärvård vid vårdcentral.

Visa profil
7 lediga jobb

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Vi administrerar personlig assistans sedan 1994. Vår vision är att vara ett modernt och nytänkande omsorgsföretag med stadigvarande tillväxt där Assistanspoolen är med och utvecklar branschen.

Visa profil
2 lediga jobb

E-hälsomyndigheten

Vill du jobba för digitaliseringen av Sveriges hälso-, sjukvård och omsorg? E-hälsomyndigheten är en modern myndighet där du som medarbetare dagligen bidrar till ett bättre samhälle. Längst ner på den här sidan hittar du våra lediga tjänster. Ansök redan i dag!

Visa profil
0 lediga jobb

Akademiska sjukhuset

Att arbeta på Akademiska sjukhuset innebär många olika roller och på ett stort sjukhus är ingen dag den andra lik. Som nyexad kommer du hamna i situationer du aldrig hade kunnat förbereda dig på under utbildningen. På Akademiska sjukhuset får du det stöd som du behöver för att du ska kunna växa in i rollen genom vårt kliniska utvecklingsår (KUÅ). Vårt kliniska utvecklingsår innebär att du under 20% av din arbetstid under det första året får både utbildning och praktisk övning i omvårdnadsarbetet, ledarskap och mycket mer.

Visa profil