medrek.se

Pricksäker rekrytering av personal

För de allra flesta företag är medarbetarna och den kompetens de besitter den allra viktigaste resursen. Rätt person på rätt plats ger de ekonomiska förutsättningar och konkurrensfördelar som krävs för att vara branschledande, och det är just det som är styrkan hos Medrek - norra Europas mest använda jobbportal inom vård, tandvård, hälsa och läkemedelsindustrin.

 

Hos oss når du exakt rätt kandidater

Vi har mer än 290 olika yrkeskategorier och specialiteter vilket innebär att din annonsering når ut till exakt rätt målgrupp, med den kompetens du eftersöker.

I nuläget har vi över 80 000 personer som bevakar jobb via Medrek. Allt ifrån läkare, sjuksköterskor, tandläkare till annan vårdpersonal och personal inom life science.

 

Er annons mailas direkt till er målgrupp

Vi publicerar er annons och mailar ut den till er specifika målgrupp. Annonsen ligger sedan sökbar på Medrek i upp till 30 dagar.

Utöver den vanliga platsannonsen kan vi ta fram en snyggt utformad profilannons åt er. Profilannonsen mailas också till er målgrupp, vilket ger er dubbel exponering och lockar ännu fler kandidater att söka tjänsten. Profilannonsen bidrar även till en ökad kännedom om ert företag. Utformningen anpassas helt efter er företagsprofil. Mer om profilannonser »

Annonsen publiceras även hos våra partners

Förutom exponering mot Medreks besökare och utskick till er exakta målgrupp publiceras er annons även på Medreks partnersajter, vilket ger maximal exponering och gör att ni snabbt når ut till en stor mängd attraktiva arbetssökanden.

Alla ansökningar samlas på Medrek

Alla intresserade kandidater leds in till er annons på Medrek vilket ger er bästa möjliga överblick över rekryteringen. Vi levererar kostnadsfritt statistik över hur många som läst annonsen, ansökt om tjänsten, tipsat en vän och hur många som klickat sig vidare till er webbplats. Ni kan med andra ord mycket enkelt mäta utfallet av er annonsering.